Ghiduri și Sfaturi

Gama Bruynzeel de la Dexion – O perspectivă cu totul nouă pentru forma și funcționalitatea biroului

Sistemele de depozitare Bruynzeel de la Dexion oferă o soluție unică multifuncțională, care integrează în mod flexibil toate aspectele de depozitare în birouri. Acestea pot include un vestiar, o arhivă, o bibliotecă, o bucătărie și un punct de întâlnire, toate prezentate într-un design cu spectaculos, controlat intuitiv cu un singur deget.

Bruynzeel este noul standard pentru câștigarea spațiului, creșterea rentabilității și crearea condițiilor perfecte pentru inovația adevărată a biroului, creșterea productivității și îmbunătățirea sentimentului de confort.

Reduceți costurile și câștigați cu 50% mai mult spațiu

Aveți nevoie de fiecare metru pătrat pentru activitățile dumneavoastră de afaceri. Uitați de soluțiile tradiționale de depozitare care irosesc spațiu de podea valoros – și îmbrățișați soluțiile Bruynzeel. Acest concept unic de depozitare necesită un singur culoar de acces, permițându-vă să obțineți cu 50% mai mult spațiu în comparație cu soluțiile tradiționale de depozitare. Deoarece mai puțini metri pătrați vor fi pierduți vor rezulta și costuri mai mici pentru iluminat, curățenie și securitate; Inovația inteligentă de birou vă va oferi, de asemenea, un avantaj durabil.

Siguranță la toate nivelurile

Acum aveți posibilitatea de a stoca chiar și cele mai confidențiale informații din inima biroului dumneavoastră, datorită sistemului nostru inteligent de control electronic. Codurile PIN și accesul RFID permit diferite niveluri de autorizare prin atribuirea unor culoare în mod specific utilizatorilor sau departamentelor desemnate.

Se garantează, de asemenea, o siguranță maximă pentru utilizatori: dacă cineva intră în culoar în timp ce rafturile mobile se mișcă, acestea se vor opri automat.

Creșteți productivitatea prin multifuncționalitate

De ce aveți nevoie în biroul dumneavoastră? Renunțați la planul tradițional cu toate locurile de muncă goale și spațiul neutilizat. O soluție multifuncțională de depozitare Bruynzeel vă oferă libertatea de a desemna zone separate pentru concentrare în liniște, muncă creativă, întâlniri și relaxare. O unitate centrală de depozitare pune la dispoziție toate informațiile și materialele necesare, făcând loc pentru un birou curat și o minte deschisă.

Confortul îmbunătățește performanța

Locurile de muncă care sunt locații deschise și plăcute vederii creează o atmosferă confortabilă care poate crește performanța. Din acest motiv soluțiile de depozitare Bruynzeel sunt disponibile în diferite înălțimi, permițându-vă să creați un flux corect și linii de vizibilitate sau transparență în birou. Soluțiile de depozitare Bruynzeel pot fi utilizate pentru a crea bariere vizuale sau auditive plăcute și atractive, stimulând oamenii să interacționeze și să împărtășească idei în spațiile de birouri comune, oferind în același timp un loc de muncă izolat unde se pot concentra.

Combinați diferite funcții

Orice este posibil cu o unitate multifuncțională care câștigă spațiu și care integrează cu ușurință toate tipurile de soluții de depozitare în birou. Adăugarea de funcții opționale precum mașini de cafea sau zone de bucătărie, discuții sau prezentare va face soluția dumneavoastră Bruynzeel punctul central al biroului dumneavoastră și locul de întâlnire preferat pentru personalul companiei.

Finisajul potrivit pentru afacerea dumneavoastră

Soluția dumneavoastră de depozitare poate fi punctul central al biroului dumneavoastră sau se poate amesteca subtil cu designul său elegant. Alegeți pur și simplu materialul preferat din portofoliul extins de materiale.

Obțineți un flux de energie prin adăugarea de culori vii, pozitive la birou! Sau mergeți pentru un aspect elegant în negru, alb sau ambele. Pentru a ușura lucrurile, am ales cele mai populare culori și decoruri de lemn pentru dumneavoastră. Puteți crea o suprafață o imagine la alegere, afișând logo-ul companiei dumneavoastră sau orice alt design care să corespundă mediului de birou.

Să ne organizăm spațiul

Într-o lume în care spațiul devine un atu limitat, ne dedicăm să folosim cât mai mult spațiul disponibil: să vă ușurați munca și să vă oferim liniștea pe care o meritați.

Credem în puterea parteneriatului, colaborând strâns cu designeri de interior, inovatori de birouri și clienți, cum ar fi Adecco, Bosch, Deloitte, E.ON, Kellogg și Siemens.

Dexion vă poate ajuta, de asemenea, cu soluții inteligente, care câștigă spațiu și sunt întotdeauna parte a unui cadru mai extins. Vă aducem multifuncționalitate și flexibilitate, indiferent de modul în care doriți să lucrați.

Cu propriul Departament de Cercetare și Dezvoltare și o echipă de consultanți cu experiență, suntem capabili să proiectăm și să adaptăm produsele noastre la orice necesități.

Alegerea Dexion înseamnă, de asemenea, că sunt garantate calitatea și durabilitatea. Fabrica noastra din Olanda a primit certificarea ISO 9001 si ISO 14001
Related Articles

Back to top button