InfoHaleProiecte și șantiere

Top 5 proiecte industriale cu cerere de ofertă în ultima lună

În ultima lună au fost identificate 577 proiecte industriale la nivel național. Potrivit datelor furnizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, șantierele se întind pe o suprafață de 2,03 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 4,29 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe proiecte industriale identificate în ultima lună se află Bihor (57 investiții) și Ilfov (42 investiții).

Din totalul de 577 proiecte, 121 prezintă în momentul de față cereri de ofertă. Iată 5 astfel de investiții:

  • Complex industrial – hale prezentare, producție, desfacere, birouri din județul Suceava. Proiectul prezintă cerere de oferte pentru panouri sandwich, pardoseală și instalații.
  • Lanț integrat cereale: colectare, moară porumb, comercializare P, P+5E, P+1E din județul Botoșani. Beneficiarul este interesat de oferte pentru servicii de antrepriză.
  • Hală producție și showroom P+1E, județul Suceava. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru panouri sandwich de perete de 10 cm grosime și de învelitoare de 12/15 cm grosime.
  • Hală producție cu spații birouri și depozit materiale P+Mz, județul Sibiu. Proiectul prezintă cerere pentru oferte cu privire la panouri acoperiș și instalații.
  • Parc industrial West Park Oradea – Borghesi. În cadrul acestui proiect sunt solicitate oferte pentru întregul necesar de materiale aferente investiției.

Related Articles

Back to top button