Dotări Spații ProducțieFurnizori

Algeco: Oriunde, oricând, Algeco este furnizorul tău de containere și servicii 360°

ALGECO este un furnizor fiabil, fiind considerat lider în piaţa construcțiilor modulare și un partener responsabil pentru sute de clienți satisfăcuți.

Dispunem de acoperire la nivelul întregii ţări şi suntem pregătiţi să efectuăm transferuri direct din interiorul grupului, chiar şi atunci când solicitarile dumneavoastră vizează zone izolate.

Avem 6 depozite situate în mod strategic în aşa fel încât să beneficiați de o livrare promptă, oriunde ați avea nevoie. Standardele de sănătate şi de securitate în muncă reprezintă preocuparea noastră de zi cu zi!

Ce tipuri de servicii/produse oferă compania:

Oferim servicii complete de spaţii modulare, soluţii mobile de depozitare şi de management al organizării de şantier în regim de închiriere sau vânzare. Containerele livrate de Algeco pot deveni spaţii temporare sau permanente pentru birouri, spaţii comerciale, spaţii sanitare, școli şi multe altele.

O parte integrantă a portofoliului nostru este și serviciul complex 360 °

Serviciile Algeco 360° au fost concepute special pentru a le oferi clienților noștri soluții complete la cheie, indiferent de domeniul de activitate și zona de desfășurare. Asamblăm diferite configuraţii de containere şi apoi le personalizăm cu mobilier, echipamente şi serviciile necesare pentru ca dumneavoastră sa vă desfăşuraţi activitatea în cele mai bune condiţii.

Oferta noastră include și soluții de împrejmuire. Astfel, dacă vă aflați în situația în care doriți să delimitați sau să protejați o anumită arie atribuită proiectului dumneavoastră, gardurile mobile metalice livrate de Algeco reprezintă soluția ideală de protecție temporară pentru spațiul pe care îl aveți.

Serviciile noastre 360° pun la dispoziție opțiunea de închiriere garduri mobile sau de vânzare garduri mobile cu: instalare facilă, siguranță înaltă, finisaje de calitate, dar și un aspect estetic plăcut, îmbinat perfect cu restul elementelor. Gardurile mobile sunt destinate unei game variate de domenii de activitate: industrial, agricol, comercial, sportiv, organizare de evenimente și pot avea configurații diferite, în funcție de necesitățile proiectului dumneavioastră.

Suntem o echipă dinamică și dornică de a oferi în permanență cele mai bune soluții, focusul nostru fiind de a satisface nevoile clientului. Ne distingem prin experiență și know-how iar varietatea și calitatea produselor Algeco ne recomandă pentru a vă oferi exact ceea ce aveți nevoie.

Cui se adresează compania?

Avem mai multe tipuri de produse pentru diverse proiecte: școli, spitale, birouri, organizări de șantiere, săli de ședință, cantine sau structuri modulare pentru organizarea de evenimente. Soluțiile în materie de containere oferite de Algeco răspund tuturor nevoilor dumneavostră!

Consultă website-ul Algeco pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Cu ce vine compania nou pentru anul în curs? Pentru anul în curs pregătim un portofoliu extins de servicii 360°, incluzând și produse care să contribuie la prevenirea infecției cu Covid-19. Ne continuăm astfel misiunea de a oferi soluții sigure, rapide și eficiente!

Activitatea Algeco în imagini

Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă catalogul de servicii oferite de Algeco
Related Articles

Back to top button