Proiecte și șantiere

Top 5 șantiere industriale în căutare de oferte

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, în ultima lună au fost identificate 109 proiecte industriale în căutare de oferte. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 258 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 311 milioane lei.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor și Dolj, cu 9 proiecte. Iată cum arată situația la nivel național:

Top 5 proiecte în căutare de oferte:
  • Fabrică prefabricate beton, sediu birouri și depozitare, Arad, 20.209 mp. Proiectul prezintă cerere pentru servicii de antrepriză generală cu materialele de construcție aferente proiectului.
  • Solarii, Dolj, 18.240 mp. Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte pentru antrepriză generală cu materiale de construcții aferente investiției.
  • Sediu birouri, prestări servicii și spații de depozitare D+P+1E, Suceava, 17.160 mp. Proiectul prezintă cerere pentru pereți de sticlă – cortină
  • Seră și hală producție și împachetare, Olt, 12.560 mp. Beneficiarul menționează că este interesat de intenții de colaborare pentru servicii de antrepriză generală cu materiale de construcție.
  • Ansamblu industrial 4 hale metalice P+1Ep, faza I, Bihor, 10.800 mp. Proiectul prezintă cerere pentru serviciile de antrepriză genarală cu materiale de construcții aferente obiectivului propus.
Related Articles

Back to top button