Analize de piață

Septembrie: care a fost necesarul de pardoseli industriale?

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna septembrie au fost monitorizate 490 proiecte industriale la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice sau din beton elicopterizat. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 1,91 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 2,58 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (43 proiecte) și Ilfov (36 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

SEGMENTAREA PROIECTELOR PE SUBDOMENII

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în ultima lună sunt spații de depozitare (275 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 153 spații de producție, 41 spălătorii auto, 51 proiecte de zoo/bio tehnie și 58 ateliere de reciclare.

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Mai mult de 93% dintre proiectele industriale monitorizate în luna august sunt private. Mai exact, au fost identificate 457 investiții private, 5 publice și 29 cu finanțare public-privată.

TOP 3 ȘANTIERE ÎN CONSTRUCȚIE
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentatie publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
  • Unitate de depozitare si birouri, anexe tehnice, Ilfov, 76.539 mpâ
  • Centru logistic LIDL, Ilfov, 56.000 mp
Related Articles

Back to top button