Proiecte și șantiereStiri

Un alt gigant din domeniul electrocasnicelor investeste peste 100 de milioane de euro intr-o noua fabrica la noi in tara

Dupa investitia celor de la Arctic, care inainteaza cu constructia fabricii de masini de spalat din Ulmi, jud. Dambovita, alt gigant din domeniul electrocasnicelor si-a anuntat planurile de a investi intr-o noua unitate de productie in Romania.

BSH Hausgeräte GmbH, companie a grupului Bosch, a cumparat 40 de hectare de teren pentru construirea unei noi fabrici de masini de spalat in Romania, iar investitia finala ar urma sa se ridice la 110 milioane de euro.

Capacitate de productie: 1 milion de masini de spalat anual pana in 2022

Pe langa hala de productie, proiectul va include si un centru logistic si cladiri administrative, iar lucrarile vor demara in acest an pentru a face posibila inceperea productiei de masini de spalat in 2020. Pana in 2022 obiectivul este o capacitate de productie anuala de peste 1 milion de masini de spalat pentru piata europeana.

In ultimele luni am cautat intens o locatie potrivită. Proprietatea din Simeria ne ofera conditii ideale pentru producerea masinilor de spalat moderne precum si logistica necesara. Vom crea peste 700 de locuri de munca acolo in urmatorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor si de a face viata de zi cu zi mai usoară pentru oameni. Pentru aceasta avem nevoie de site-uri de productie si de centre logistice de prima clasa, a declarat Mihai Voicila, director general al filialei BSH. din Romania.

Sursa foto si articol: constructiv.ro

Afla mai multe detalii despre aceasta investitie si despre alte investitii industriale completand acest formular.
Related Articles

Back to top button