Stiri

Un BMW din 1953 readus la viata cu materiale BASF

BASF este lider mondial in domeniul chimic: „The Chemical Company”. Portofoliul sau cuprinde de la substante chimice de baza, produse pentru industria materialelor plastice, produse performante, pana la produse chimice pentru agricultura, produse de sinteza fina, precum si petrol si gaze. BASF are aproximativ 111.000 de angajati si a realizat vanzari de peste 73.5 miliarde de EURO in 2011.
In 2010, in Romania BASF a realizat vanzari de peste 22 milioane de EURO. www.basf.ro

Cunoscuta si sub numele de masina ”bubble”, modelul Isetta intoarce capetele oriunde merge. BASF a creat modelul „MySetta” , avand la baza un BMW Isetta 250 1958.

MySetta este un vehicul cu două locuri cu intrare prin partea din fata. Produsele  BASF au fost utilizate pentru a da masinii o tinuta moderna iar sasiul, caroseria, componentele si interiorul sau au fost complet renovate.

Folosind un tip de spuma usoara pentru scaune auto si  vopsea in doua tonuri, gigantul chimic german a dat vechiulului BMW o mult-dorita schimbare.

Sursa articol

 Mai mult, cei de la BASF au dotat ”furia albastra” cu sistem audio si un proiector video ce poate transforma orice parcare sau picnic intr-un cinema in aer liber.

Citeste si: BASF: Pardoselile UCRETE au rezistente chimice si termice neegalate

 
Related Articles

Back to top button