Stiri

Un nou producator de usi sectionale prezent in piata din Romania

Piata usilor sectionale industriale devine tot mai agitata si noi jucatori isi fac simtita prezenta in piata.

IBC Focus a reusit in ultimile 6 luni sa identifice proiecte la care erau asteptate furnizarea de peste 25.000 mp de usi industriale sectionale.

usi-sectionale industriale

Compania Electric Plus, detinatorul brandului Barrier, a inaugurat o noua hala de productie a usilor sectionale rezidentiale si industriale, investitie de 7 milioane de euro.
Constructia a durat 18 luni, fiind inceputa in toamna anului 2014. Capacitatea fabricii de usi sectionale si rulouri este de 2.000 de unitati/luna.

Compania Electric Plus a inregistrat o cifra de afaceri de 68.175.659 RON si un profit de 3.026.634 RON conform datelor oferite de Ministerului de Finante pentru 2014.

Principalii indicatori financiari pentru 2014 calculati de IBC Focus pe baza datelor financiare pe 2014 arata astfel:

indicatori financiari Electric Plus

Care sunt cele mai cautate firme ce furnizeaza usi industriale pe cel mai mare portal de informare si comunicare din industria constructiilor si arhitectura?

usi industriale sectionale

IBC Focus este lider in furnizarea de solutii de marketing si vanzari B2B in piata constructiilor din Romania si Ungaria. IBC Focus administreaza cea mai mare baza de date cu santiere din Romania – www.raportuldeinvestitii.ro si cel mai complet instrument de marketing, informare si promovare arhitecturala si inginereasca specifica zonei constructiilor: www.arhispec.ro
Related Articles

Back to top button