Proiecte și șantiereStiri

Unde isi va construi depozit de 100.000mp cel mai mare magazin online din Romania?

In urmatorii 2 ani, in jurul capitalei urmeaza sa fie construit unul dintre cele mai mari spatii industriale din tara. Cu toate ca nu va concura cu fratele sau mai mare din zona – P3 Bucharest Park, depozitul pe care pariaza cel mai mare magazin online din Romania se va intinde pe o suprafata de 100.000 de metri patrati. Actualul depozit detinut de eMag, situat tot pe langa Bucuresti, are 4 hale si o suprafata de 80.000 de metri patrati.

depozit-emag

„Peste doi ani vom deschide un depozit de 100.000 de metri patrati. Negocierile sunt in faza finala, acesta va fi amplasat tot in jurul Bucurestiului, mai trebuie sa stabilim locul”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMag.

Conform datelor prezentate pentru primele 9 luni ale acestui an, cererea de spatii industriale a atins un maxim istoric. Aproape 275.000 metri patrati de spatii industriale si logistice au fost livrate pana in luna septembrie, din care 58%, respectiv 159.000 metri patrati in Bucuresti. In acest context, sectorul spatiilor logistice si industriale este un pariu castigator pentru toata lumea, fie ca vorbim de antreprenori, producatori sau furnizori de materiale.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi santiere industriale? Aici ai harta tuturor investitilor din domeniu!
Related Articles

Back to top button