Stiri

Ușa care asigură siguranța și eficiența spațiilor industriale

Ușile rulante oferă o siguranță incredibilă atât pentru accesul pietonal, cât și pentru cel al vehiculelor. De fapt, acesta este unul dintre principalele motive pentru care multe companii aleg să instaleze astfel de uși în incintele lor industriale.

Instalarea ușilor rulante în punctele de acces exterioare nu numai că îmbunătățește securitatea clădirii, dar acționează și ca factor de descurajare a potențialilor hoți.

Spre deosebire de ușile tradiționale care se deschid spre exterior sau spre interior, ușile rulante se deschide vertical, ceea ce ajută la creșterea spațiului util.  Încărcarea și descărcarea devin, de asemenea, mai ușoare, deoarece vehiculele pot fi parcate chiar lângă uși, permițând încărcarea mai eficientă a mărfurilor și economisind timp.

Ușa rulantă RapidRoll® 300Plus a comapaniei ASSA ABLOY Entrance Systems Romania este foarte potrivita pentru depozite și spații industriale, datorită proprietăților sale de a economisi energia și a asigura separarea ambientală.

Suprafața sa netedă, ușor de curățat, o face ideală pentru folosirea în industria produselor igienice. Ușa poate fi deschisă în cazul unei întreruperi a curentului grație sistemului său integrat cu contragreutăți.

Intrările industriale reprezintă mult mai mult decât uşi care se deschid şi se închid. Soluţiile ASSA ABLOY Entrance Systems pentru uşi industriale şi sisteme de andocare sunt concepute pentru a menţine activitatea, direcţionând-o sau protejând-o, permiţând mărfurilor să intre sau să iasă.

Related Articles

Back to top button