Analize de piață

Ilfov: Evoluția domeniului industrial în iunie

În luna iunie au fost monitorizate 46 proiecte industriale în Ilfov. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 260 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 269,93 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în luna iunie în Ilfov sunt spații de depozitare (34 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 16 spații de producție, 4 spălătorii auto și 3 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

În luna iunie au fost monitorizate 28 proiecte în stadiul de autorizare, 3 înainte de execuție, 7 în construcție, 2 în stadiul de amenajare și 5 finalizate.

Top 3 proiecte în luna iunie
  • Unitate de depozitare și birouri, anexe tehnice, stadiul de construcție, 76.539 mp
  • Centru logistic LIDL, stadiul de construcție, 56.000 mp
victa.ro
  • Unitate pentru depozitare cu două corpuri, stadiul de autorizare, 31.360 mp
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 16 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Ilfov. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt STRUCTURE DESIGN AFUMATI și URBAN PLAN CONCEPT, fiecare cu 3 lucrări.

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

12 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cea mai activă companie este 3D STEEL DESIGN & CONSTRUCT, cu 2 proiecte.

Related Articles

Back to top button