Stiri

Victoria City Center, cel mai nou complex comercial al Capitalei incepe anul acesta

sursa poza – Ilustrarea proiectului Victoria City Center – mall, hypermarket si turnuri de birouri

Cel mai nou complex comercial al Capitalei va fi inaugurat în 2014, în cartierul Bucureştii Noi. Proiectul se va întinde pe o suprafaţă de circa 5 hectare şi include şi trei bloc de birouri de 30 de etaje şi o piaţetă publică.

 

Proiectul intitulat Victoria City Center prevede construcţia unui mall, în cadrul căruia vor fi amenajate peste 200 de spaţii de retail şi restaurante, un hypermarket Cora şi opt săli de cinema, operate de Cinema City. Centrele comerciale vor avea, în total, o suprafaţă închiriabilă de 56.000 de metri pătraţi, iar hypermarketul va avea 12.000 de metri pătraţi.

Complexul comercial va beneficia şi de 1.800 de locuri de parcare, însumând o investiţie totală de 150 de milioane de euro, potrivit datelor anunţate la sfârşitul lui 2010.

Potrivit ilustrărilor de temă publicate de proiectant, pe care le puteţi vedea în galeria foto a acestui articol, mall-ul va fi „flancat” în trei părţi de trei turnuri de birouri de 30 de etaje.

 

Victoria City Center va fi amplasat pe platforma fostei fabrici Textila Dacia, pe Bulevardul Bucureştii Noi nr. 43, chiar în vecinătatea staţiei de metrou Jiului. Fabrica textilă înfinţată în anii ’40 a fost demolată în toamna anului 2012.

Construcția va începe anul acesta și va fi finalizată în 2014. Prioritate la construcţie va avea finalizarea mallului, abia apoi demarându-se construcţia celor 3 blocuri de birouri.

Galerie foto:

Ilustrarea proiectului Victoria City Center – mall, hypermarket si turnuri de birouri

Schita ilustrativa a proiectului Victoria City Center

Schita ilustrativa a proiectului Victoria City Center – mall, hypermarket si turnuri de birouri

Schita ilustrativa a proiectului Victoria City Center

Panou amplasat pe locatia viitorului centru comercial

Panou amplasat pe locatia viitorului centru comercial

Intrarea in fosta fabrica Textila Dacia, pe terenul careia se va ridica Victoria City Center

Noul mall va fi construit chiar langa statia de metrou Jiului

Sursa poze si articol

 
Related Articles

Back to top button