Ghiduri și SfaturiStiri

Zero accidente in depozit: Programeaza o Inspectie de Siguranta chiar acum!

In timp ce va bucurati de caldura verii, de ce sa nu ne lasati sa va inspectam depozitul pentru a va asigura ca siguranta este mentinuta si ca accidentele sunt evitate?

Profitati in aceasta vara de serviciul nostru profesional de inspectie a rafturilor si programati o verificare detaliata a instalatiei dumneavoastra de depozitare in timpul lunilor cu activitate mai redusa.

Sunati-ne la 0730 119 609 sau trimiteti-ne un e-mail la office@dexion.ro pentru a programa o inspectie de siguranta.

Tinta noastra este Zero Accidente in depozit – Care este a Dumneavoastra?

Accidentele se pot intampla in orice depozit, in orice moment, dar actionand responsabil si organizand inspectii de siguranta regulate, sansele unui astfel de incident sunt drastic reduse.

Dupa fiecare inspectie, se redacteaza un raport amanuntit de catre inspectorul tehnic Dexion, prin intermediul caruia se ofera consultanta asupra tuturor zonelor de lucru din depozit.

Semnalam zonele care necesita interventie imediata sau in viitorul apropiat si va ajutam sa faceti aceste zone sigure din nou.

Inspectorii Dexion actioneaza in concordanta cu toate prevederile legale, iar actiunile corective ale problemelor descoperite sunt garantate integral.

Accesorii de siguranta

Urmariti o inspectie

Brosura siguranta rafturilor

Protejarea investitiei facute in solutia de depozitare este un element critic, deci folosirea accesoriilor de siguranta potrivite reprezinta o decizie importanta.

Pentru a avea o imagine cat mai buna asupra a ceea ce se intampla in timpul unei inspectii de rafturi am realizat un scurt film care prezinta cele mai importante verificari efectuate.

Descarcati brosura noastra despre siguranta rafturilor pentru a vedea cum va puteti imbuatati siguranta din spatiul dumneavoastra de depozitare.

Cititi mai mult

Vedeti filmul aici

Descarcati brosura
Related Articles

Back to top button