Ghiduri și SfaturiStiri

25 ani de Menatwork in fapte si cifre

Grupul Menatwork, specializat in fabricarea si vanzarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare, aniverseaza 25 ani de activitate, motiv sa facem un bilant al anului 2018, punctand cele mai importante realizari ale firmelor din grup.

In cei 25 de ani de activitate, Menatwork a devenit un partener de incredere pentru piata de constructii din Romania, dovada stand cele peste 2000 de proiecte realizate si peste 6000 de clienti din portofoliul actual al companiei.

Anul 2018 a fost incheiat cu afaceri pe plus de firmele grupului Menatwork:

  • Steel Business, companie specializata in prelucrarea otelului si fabricarea de profile, accesorii si confectii metalice a furnizat in anul 2018 peste 9 mii T – OTEL din care s-au fabricat 9 milioane buc- ACCESORII si 18 milioane ml- PROFILE.
  • Quattro Pavimente Tehnice, unic producator de pardoseli tehnice suprainaltate, in Romania si Sud-Estul Europei; importator si distribuitor de pardoseli comerciale, industriale, tehnice, sportive, medicale, birouri, hoteluri a comercializat peste 110. 000 mp PARDOSEALA in 2018
  • Prometal, unic producator in Romania de plafoane metalice speciale si standard (casetate, lamelare, grila) si distribuitor de sisteme de plafoane pentru spatii comerciale, publice, medicale, birouri, hoteluri a produs in 2018 mai mult de 50.000 mp TAVANE METALICE, reprezentand 50% din piata tavanelor metalice din Romania.
  • V.E.M. Proiect Lighting – producator si importator pentru aparate de iluminat si materiale electrice si distribuitor de sisteme de iluminat LED pentru: birouri, magazine, scoli, spitale, parcari, supermarket, iluminat stradal, architectural si industrial. Premiat in 2018 pentru corpul de iluminat „Messina Led” – desemnat produsul anului 2018 – proiectat si fabricat de catre Almalux.
  • Svelt, furnizor de scari, schele si scule profesionale a inregistrat in 2018 o crestere de 130% fata de anul anterior.

„De 25 de ani, Menatwork a crescut prin oameni si… creste oameni!” marturiseste Luigi Caverni, fondatorul Menatwork, accentuand astfel importanta angajatilor in dezvoltarea companiei.

Business-ul este construit in mare parte in zona B2B, insa, de cativa ani, magazinul online eMenatwork.ro este mai aproape de clientii din tara, adresandu-se inclusiv celor din B2C. Vanzarea produselor in online reprezinta o oportunitate rapida, simpla si eficienta de a comercializa produse de calitate. Platforma afiseaza aproximativ 10.000 de produse, facilitand achizitionarea rapida, livrarea si plata online, integral sau in rate.

Cele 4 locatii din tara – Popesti Leordeni (jud. Ilfov), Craiova, Cluj-Napoca si Constanta, precum si site-ul online, deservesc tuturor celor interesati de materiale de constructii precum: edilitare, ceramica, pardoseala, agricultura si nu numai.

Construim de 25 de ani cu produse de calitate, iar rezultatele muncii se vad intr-un portofoliu de peste 6000 de clienti multumiti.

„Cred ca relatiile stabile cu furnizorii si clientii, cu care am realizat printre cele mai reprezentative cladiri din Bucuresti si din tara, in cei 25 de ani de existenta ai grupului Menatwork vorbesc in numele meu mai mult decat as putea s-o fac eu”, a declarat Monica Grafu, directorul general al grupului Menatwork.

Rezultatele obtinute si parteneriatele stabilite in cei 25 de ani de activitate ne dau curaj si incredere intr-un prezent in care Menatwork se pozitioneaza ca un pion important in zona materialelor de constructii.
Related Articles

Back to top button