Zalau Value Center – cel mai mare MALL din Zalau

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzari la santiere – VICTA, am identificat un nou centru comercial pentru care urmeaza sa demareze lucrarile in aceasta luna.

Conform investitorului, lucrarile de demolare au fost finalizate, iar in perioada imediat urmatoare vor demara lucrarile pentru constructia centrului comercial din Zalau.

Centrul comercial Zalau Value Center va gazdui spatii comerciale, restaurante, cofetarii, baruri, cazinou si club, dar si un centru de recuperare si sport, birouri si sedii de firma, generand astfel peste 100 de locuri de munca.

Dispus pe suprafata unui teren de 54.000 mp, viitorul centru comercial va avea o suprafata de 19.000 mp destinati pentru retail, iar pe o suprafata de 22.000 mp se vor realiza cai de acces si parcari.

Desi centrul comercial nu va beneficia de un cinematograf, investitorul si-a propus sa amenajeze un spatiu de proiectie multifunctionala in aer liber.

La Zalau vor veni branduri renumite, precum Carrefour, Hervis, Deichman, Altex, CCC, Dabo doner, Takko Fashion, Pepco, Ilex, Vodafone, Animax, Total Wash, Christian Tour si Zoo Center.

Investitotul este interesat sa contracteze pachete de subanntrepriza pe segmentul de instalatii si finisaje.

Vrei sa ofertezi acest proiect?

Solicita acum un demo gratuit pentru Victa -singura asistenta virtuala de vanzari la santiere din Romania!

[google-translator]