Ghiduri și Sfaturi

Acces facil si capacitate sporita de depozitare cu sistemele de manipulare Pull-Out Unit de la DEXION

Unitățile mobile Pull-Out permit manipularea paleților prin glisare în mod similar cu principiul de funcţionare al sertarelor, chiar și în condiții de încărcare la capacitate completă de până la 1000 kg.

În poziție extinsă, facilitează accesul la întregul palet. Unitatea mobilă Pull-Out elimină necesitatea lăsării unui spațiu liber de manevră deasupra paleților, eficientizând astfel depozitarea.

  • Sporește capacitatea de depozitare
  • Facilitează accesul la fiecare componentă
  • Asigură manipulare rapidă a produselor și creșterea eficienței proceselor de manipulare
  • Condiții de lucru ergonomice, net îmbunătățite
  • Pentru manipularea produselor grele se pot folosi macarale

Unitatea mobilă Pull-Out vă ajută să economisiți atât spațiu cât și timp, asigurând în același timp condiții de lucru îmbunătățite și posibilități ergonomice de ridicare a produselor de pe palet.

Aveţi de manipulat componente/subansamble care trebuie trimise spre liniile de asamblare? Folosirea POU vă asigură diminuarea timpului pentru aceste procese și creșterea eficienței muncii.

Aveţi nevoie de acces uşor la fiecare produs sau manipulare cu macaraua pentru produsele grele? POU este special creat pentru a satisface aceste cerințe.

Prin montarea de unități mobile Pull-Out pe sistemele dumneavoastră de depozitare a paleților se poate crește numărul paleților depozitați și al punctelor de preluare, spațiul ocupat ramânând neschimbat. Distanțele de operare mai scurte oferă posibilitatea de preluare mai rapidă și mai eficientă a produselor stocate pe paleți și în același timp permite eliberarea de spațiu prețios, care este astfel valorificat cât se poate de eficient.

Stelaj dotat cu unități mobile Pull-Out pentru matrițe grele:

Cei care folosesc matrițe pentru injecția produselor din plastic se întâlnesc cu o serie de probleme specifice. Matrițele sunt grele, dificil de manipulat și de depozitat pe rafturi convenționale. De asemenea rafturile conventionale nu permit accesul facil la toate matrițele depozitate.

Pentru aceștia, Dexion a proiectat o soluție specială, bazată pe sistemul Pull-Out Unit. Este o versiune mai robustă, proiectată la dimensiuni speciale pentru matrițe.

Sertarele Pull-Out se deschid în procent de 70% și permit macaralei să preia și să depoziteze matrițele necesare direct de pe raft, indiferent de nivelul la care acestea se află.

Datorită specificului acestor produse, cu greutăți extrem de mari, dublate de necesitatea de a extrage sertarele, sistemele clasice de depozitare nu ar fi oferit suficientă stabilitate sistemului de sertare pentru matrițe. Ca atare Dexion a proiectat un sistem special, bazat pe profile laminate la cald, de tip IPE, folosite în construcții precum și în sistemele de depozitare în consolă.

Contactați acum experții companiei Dexion pentru o ofertă personalizată prin care puteți vedea cum sistemele Pull-Out Unit pot optimiza activitatea dumneavoastră de picking sau pot ajuta la organizarea zonei de Depozitare a matrițelor.
Related Articles

Back to top button