Ghiduri și Sfaturi

Ai nevoie de protectie antifoc? Afla cat te costa de la Danis Carbolines

1logodanis

servicii
Societatea noastră vă prezintă următoarea ofertă de produse şi servicii, specifice activităţii de P.S.I. pentru
care suntem abilitati de autoritatea în domeniu, „Centrul de Studii, Experimentări şi Specializare P.S.I.” din cadrul Ministerului de Interne, cât şi alte activităţii adiacente domeniului serviciilor:

Termoprotecţia , Ignifugarea , Torcretarea  clădirilor şi structurilor metalice , lemn , beton , cabluri electrice , tubulaturi de ventilatie sau desfumare  cu scopul de „a proteja termic elementul de construcţie pentru un anumit interval de timp. Lucrarea poate fi executată în condiţiile sistemului de termoprotectie ales de proiectant sau după o soluţie aleasă de comun acord cu reprezentantul societăţii dumneavoastră, desemnat să se ocupe de aceasta activitate. 

fire

TOP 3 BENEFICII :

–          1 )  VOPSEAUA TERMOSPUMANTA SE APLICA FOARTE BINE PE METAL .

–          2) PRIN PROTECTIA ANTIFOC CU VOPSEA TERMOSPUMANTA  SAU SOLUTIE IGNIFUGA (LEMN) , METALULUI SAU LEMNULUI I SE DA UN ASPECT PLACUT LA VEDERE .

–          3) CALITATE IRESPROSABILA , IAR CU FIRMA NOASTRA , TIMP DE EXECUTIE RAPID .

TOP 3 CARACTERISTICI TEHNICE :

–          VOPSEAUA TERMOSPUMANTA SE APLICA CU PISTOL DE VOSPIT , PRODUSUL FOLOSIT DE NOI ESTE PISTOL AIRLESS GRACO .

–          SOLUTIA IGNIFUGA ARE , PE LANGA PROPRIETATEA DE PROTECTIE LA FOC , SI MULTE ALTE PROPRIETATI DE PROTEJARE A LEMNULUI (IMPOTRIVA INSECTELOR , CARIILOR , ETC) .

–          ETANSAREA GOLURILOR DIN PERETE , SUNT FOARTE COMPLICAT DE EFECTUAT , DAR SUNT FOARTE UTILE  SI UTILIZATE .

CARE ESTE PROBLEMA PRINCIPALA PE CARE O REZOLVA PRODUSUL ?

VOPSITORIA ANTIFOC CU VOPSEA TERMOSPUMANTA SAU SOLUTIE IGNIFUGA , ARE PRINCIPALA CARECTERISTICA DE A SPUMA LA O ANUMITA TEMPERATURA (IN CAZ DE INCEDIU) SI PROTEJEAZA METALUL PENTRU UN ANUMIT TIMP : 15,30,45,60,90,120,180,240 MINUTE .

In lucrarile de vopsitorie dispunem de:

–  pompe si pistoale speciale de vopsit GRACO   240 bari

– schele metalice si scari metalice cu inaltimi de pana la 8-10 metri   

– ne putem  asigura nacele si platforme autoridicatoare cu inaltimi de la 8 – 33 metri unde este nevoie . 

 3schelenacele

Avem logistica necesara de a ne deplasa oriunde in tara si va putem garanta timp de executie rapid si calitatea lucrarilor .

fire

Portofoliu: 

Portofoliu

„NE DETASAM DE COMPETITORII DE PE PIATA PRIN CALITATE EXCEPTIONALA A LUCRARILOR , TIMP DE EXECUTIE FOARTE RAPID SI PRETURI FOARTE BUNE . PORTOFOLIUL FOARTE BUN DE CLIENTI PENTRU CARE AM LUCRAT SI LUCRAM , NE SUSTINE . FIRME CUM AR FI :   REWE TG MURES , DAS ENGINEERING CLUJ-NAPOCA , KESZ EPITO ZRT , CONCELEX BUCURESTI , COMBAC BACAU , MONTEL ARAD, LEONI WIRING SISTEM ARAD , CONA SIBIU DEDEMAN BACAU , HIRSCHMANN TARGU MURES , ICCO BRASOV , ICCO SYSTEM , MINIGROUP BUCURESTI , FARR GROUP BUCURESTI , SC GOLD PLAST PRODUCTION PITESTI , KREMSMUELLER ROMANIA , SI MULTE ALTE FIRME CU CARE AM COLABORAT FOARTE BINE.”

logodanis

TELEFON : 0736018552  EMAIL: daniscarbolines@yahoo.com   WWW.DANISCARBOLINES.COM

 

 
Related Articles

Back to top button