Ghiduri și Sfaturi

Alege acum Desfumarea printr-o Soluție de Acționări Ferestre Siatec și beneficiezi de până la 10% Voucher Extra-Discount – Stoc limitat!

De ce se recomandă achiziționarea de Soluții de Acționări Ferestre Siatec pentru procesul de desfumare?

În cazul unui incendiu, 85% din decese sunt cauzate de intoxicarea cu fum și gaze fierbinți. De accea, evacuarea fumului și a gazelor fierbinți trebuie realizată cât mai repede posibil, iar prin gama de soluții de acționări ferestre Siatec, desfumarea poate fi realizată într-un mod organizat și eficient.

Acționați acum și achiziționați soluția de desfumare de care aveți nevoie pentru construcția dumneavoastră, beneficiind de EXTRA-REDUCERILE pe care vi le oferim până pe 01 decembrie 2018 pentru o arie variată de soluții de Acționări Ferestre Siatec. Inginerii noștri vă vor ajuta cu consultanță personalizată în funcție de proiectul dumneavoastră.

EXTRA-REDUCERILE Siatec se aplică în funcție de pachet, după cum urmează:

Pachet în valoare de cel puțin 2.500 euro fără TVA – VOUCHER 5% EXTRA-DISCOUNT

Pachet în valoare de cel puțin 7.000 euro fără TVA – VOUCHER 10% EXTRA-DISCOUNT

Voucher-ul este decontabil pe factura comenzii lansate sau pe o comandă ulterioară, până pe 30 martie 2019.

Campania se desfășoară până pe 01 decembrie 2018, în limita stocurilor disponibile.

De ce trebuie să achiziționați Soluții de Acționări Ferestre Siatec pentru Desfumare?

Vă prezentăm mai jos avantajele acestor soluții și aplicațiile multiple pentru care pot fi folosite, indiferent de domeniu: industrial, comercial, medical, rezidențial.

Siatec vă recomandă una dintre cele mai eficiente soluții pentru desfumare, și anume, tirajul natural organizat al aerului. Aceasta se face printr-un sistem de trape de fum montate pe acoperișul cladirilor, trape verticale și uși și ferestre cu rolul de aport de aer.

Astfel, suprafața desfumabilă a unei clădiri trebuie să fie de minim 1% din suprafața totală a clădirii.
Ce trebuie retinut este că, pentru o desfumare rapidă și eficientă, aportul de aer se face prin partea inferioară a clădirii și treimea inferioară a unei camere. De asemenea, aportul de aer trebuie realizat printr-o suprafață de minim 60% din suprafața desfumabilă.

În situația unui incendiu, ușile oferă un dublu rol: evacuare și aport de aer, ușa fiind unul dintre puținele elemente pentru care întreaga suprafață poate fi considerată utilă în aportul de aer.

Cum se poate face Aerisire prin Soluții de Automatizări Ferestre Siatec?

Prin automatizarea ferestrelor, se permite controlul total asupra acestora prin sistemul avansat de BMS (Building Management Sistem). Ferestrele pot fi acționate pentru a se menține un mediu ambiental plăcut, dar și pentru a diminua semnificativ costurile de energie.

Siatec vă oferă o gamă vastă de soluții, care pot automatiza orice tip de fereastră, indiferent de dimensiuni și ținând cont de design-ul acestora.

Ferestrele automate Siatec au un mod foarte practic și intuitiv de acționare, prin telecomandă, buton sau dintr-un sistem central.

Ce tip de Soluții de Automatizări Siatec puteți achiziționa beneficiind de EXTRA-REDUCERILE de până la 10%, în funcție de pachet?

Automatizările Siatec se pot monta pe orice tip de fereastră, ușă sau trapă de aerisire și de desfumare și pot fi conectate la un sistem de control, putând fi acționate concomitent, independent de numărul acestora.

Siatec vă recomandă 3 tipuri de automatizări, potrivite pentru orice tip de proiect: industrial, rezidențial, medical, comercial.

Automatizări cu Tijă și Cremalieră

Aceste automatizări se folosesc cu precădere în ferestrele montate pe orizontală sau în pantă poziționate în acoperiș sau în cupole. Automatizările cu tijă și cremalieră Siatec pot fi, de asemenea, utilizate, pentru acționarea trapelor de aerisire și desfumare.

 

Automatizări Ferestre cu Lanț

Aceste automatizări sunt recomandate în special în aerisire și aport de aer pentru ferestrele verticale, care sunt montate în pereți și fațade.

Spre exemplu, Peste 360 de ferestre au fost automatizate de către Siatec, cu această soluție, la Biblioteca Națională a României.

Automatizările cu Braț

Această soluție inovativă de automatizări poate fi montată atât pe ferestre, cât și pe uși.

Integrarea acestora permite deschiderea simultană a ferestrelor și ușilor în caz de incendiu. Un număr de 80 de astfel de motoare au fost montate de către specialiștii siatec la Teatrul Național.

Indiferent care este soluția de Automatizări Ferestre de care clădirea dumneavoastră are nevoie, inginerii Siatec vă vor consilia să alegeți cea mai bună opțiune.

Profitați până pe 01 decembrie 2018, de Oferta Specială Siatec, prin care beneficiați de EXTRA-DISCOUNT-URI substanțiale la achiziția de soluții de acționări ferestre, în funcție de valoarea pachetului:

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 2.500 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 5% EXTRA-DISCOUNT

Pentru un pachet în valoare de cel puțin 7.000 euro fără TVA, vă oferim un VOUCHER 10% EXTRA-DISCOUNT

Voucher-ul este decontabil pe factura comenzii lansate sau pe o comandă ulterioară, până pe 30 martie 2019.

Campania se desfășoară până pe 01 decembrie 2018, în limita stocurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați campania Aici
Related Articles

Back to top button