Vorbim tot mai des în ultima vreme de distanțare socială și de nevoia de a menține un standard în ceea ce privește relația și contactul interuman. Avem standarde impuse la nivel mondial, exact cum avem și standarde în materie de construcții și de proiecte din industrie. Este nevoie ca orice proiect să beneficieze de un minim de spațiu atunci când vine vorba de zona înconjurătoare. Astfel, siguranța și confortul presupun o nouă abordare, iar specialiștii Algeco sunt pregătiți să îți ofere soluții flexibile pentru împrejmuirea și mobilarea spațiilor modulare.

Ce tipuri de soluții pentru împrejmuire sunt recomandate?

În prezent, datorită dinamicii sporite din industrie, este nevoie mereu să avem în vedere termenul de „adaptare”. Mai precis, este nevoie ca orice investiție să poată fi reconfigurată, ținând cont de noi legislații sau de condițiile și factorii externi. Pe un șantier în lucru, de exemplu, plasarea construcțiilor modulare poate implica o izolare a unui spațiu exterior într-o continuă transformare, conformă cu etapele de proiectare. Aceste faze de lucru impun garduri mobile, care să protejeze birourile, spațiile de cazare, de servire a mesei și de depozitare. Pentru astfel de situații, Algeco oferă sisteme modulare de îngrădire, ce urmăresc cu fidelitate orice contur periferic.

Gardurile mobile metalice reprezintă soluția ideală de protecție temporară pentru zona atribuită unui anumit proiect. Indiferent de domeniul de activitate sau de amplasarea acestuia, împrejmuirea exterioară va delimita aria și va proteja bunurile împotriva furturilor și a vandalismului.

În funcție de necesitățile clientului, serviciile 360° de la Algeco pun la dispoziție opțiunea de închiriere sau de vânzare garduri mobile, la care se adaugă următoarele beneficii:

  • instalare facilă
  • siguranță înaltă
  • finisaje de calitate
  • aspect estetic plăcut, îmbinat perfect cu restul elementelor.

Domeniile de activitate în care se poate utiliza acest sistem mobil de împrejmuire sunt variate, de la cel industrial, agricol sau comercial, la cel sportiv sau cel de organizare de evenimente.

Ce soluții pentru mobilarea spațiilor modulare recomandă specialiștii?

Dacă am acoperit nevoile existente în materie de împrejmuire și în ceea ce privește spațiul extern, este necesar să acordăm atenție și modului în care mobilăm spațiile modulare. În acest sens, termenul definitoriu devine cel de „optimizare”. Algeco pune la dispoziția beneficiarului mobilier destinat spațiilor modulare care transformă spațiul, astfel încât să fie pregătit pentru utilizare încă din ziua recepției.

Beneficiarii pot opta inclusiv pentru o gamă premium care constă într-un set de mobilier și accesorii cu linii elegante și ergonomice pentru birourile, sediile și spațiile de evenimente. Materialele nobile dau fiecărui component un caracter de lux, astfel încât personalul angajat va avea condiții de lucru motivante pentru o activitate performantă.

De asemenea, beneficiarii pot opta și pentru soluții destinate organizării de întâlniri de lucru în cele mai bune condiții. Soluțiile Algeco pun la dispoziție un pachet de elemente necesare pentru organizarea unor astfel de activități în cele mai bune condiții. Vorbim despre spațiu generos, funcționalitate, rafinament: totul este prezent în acest mobilier pentru containere și în accesoriile sale corespunzătoare, alcătuind un concept unitar și personalizat prin designul ce integrează armonios formele interioare cu cele exterioare.

Pentru o imagine care să reflecte atenția pe care compania beneficiară o acordă tuturor angajaților și pentru a crește prestigiul brandului respectiv, calitatea acestui echipament de mobilier devine un atú esențial, specific serviciului la cheie asigurat de Algeco.

Echipa Algeco vă oferă soluția de împrejmuire și mobilare a containerelor la cheie, pentru orice locație și într-un timp record. Pentru detalii puteți accesa website-ul oficial sau să completați formularul de mai jos. În cel mai scurt timp unul din specialiștii Algeco vă va contacta pentru detalii.