Ghiduri și Sfaturi

Alpha MAAP – dotări de înaltă clasă pentru lucrări de amploare

Atunci când vorbim de domeniul construcțiilor vorbim automat și de o piață dinamică, piață ce se află într-o continuă dezvoltare, în special din punct de vedere tehnologic. Astfel, indiferent că vorbim de structuri industriale sau civile, adaptarea la cerințele pieței ar trebui să fie mereu unul din punctele de interes pentru orice producător sau furnizor care activează în domeniul construcțiilor.

Soluții performante pentru proiecte mari

Potrivit datelor din piața construcțiilor, în ultima perioadă noile tendințe sunt acelea de edificare a construcțiilor înalte, cu un coeficient de utilizare a terenului cât mai ridicat. Drept urmare, a apărut și necesitatea unor utilaje adecvate, care să asigure siguranță, eficiență și randament maxim.
Pentru a acoperi nevoile clienților, Alpha MAAP vine cu soluții de:

 • Nacele pentru lucrări la înălțime
 • Utilaje diversificate
 • Scule și accesorii pentru construcții

Plănuiești să investești în utilaje?

Desigur, majoritatea companiilor se orientează spre cumpărarea de utilaje care să deservească bunului demers al șantierului. Totuși, sunt și specialiști care nu dețin spații de depozitare pentru toate aceste utilaje și materiale, iar pentru ei Alpha MAAP vine cu soluția salvatoare: servicii de închiriere. Astfel, se elimină din discuție cheltuielile pentru dotări și spații care să găzduiască toate aceste utilaje. Totodată, prin intermediul unei astfel de colaborări, ai întotdeauna o echipă de specialiști la dispoziție, pregătită să te ajute cu sfaturi și cu procese despre utilizarea eficientă a utilajelor închiriate.

Ce tipuri de utilaje se pot închiria?

 • Nacela foarfecă electrică cu înălțimea de lucru de 8 m;
 • Nacela foarfecă electrică cu înălțimea de lucru de 10 m;
 • Nacela foarfecă electrică cu înălțimea de lucru de 12 m;
 • Nacela foarfecă diesel cu înălțimea de lucru de 10 m ;
 • Nacela foarfecă diesel cu înălțimea de lucru de 12 m ;
 • Nacela electrică articulată cu înălțimea de lucru de 12 m;
 • Nacela lift cu braț electrica STAR10 cu înălțimea de lucru de 10 m;
 • Nacela telescopică diesel cu înălțimea de lucru de 16 m;
 • Nacela lift electrică cu înălțimea de lucru de 5.80 m (pentru spații înguste);

Astfel, fie că îți dorești să achiziționezi sau închiriezi utilaje pentru proiecte de amploare, Alpha MAAP Creations este aici să te ridice la înălțime. Vezi gama completă de utilaje pe: https://www.alphamaap.ro/

Despre companie
Alpha MAAP Creations este o companie dinamică, ce asigură soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile și industriale, și amenajări interioare. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standarde din domeniu. Este o societate care pune la dispoziția clienților săi soluții de închiriere sau cumpărare utilaje pentru a fi la înălțime. Cu o experiență în piața construcțiilor de peste 10 ani, compania este certificată ISO, distincție atinsă prin oferirea de servicii caracterizate de cuvinte precum: seriozitate, promptitudine și calitate.
Related Articles

Back to top button