Proiecte și șantiere

Analiză: Cantitatea de pardoseli industriale necesară la proiectele din ultimele 30 de zile

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultima lună au fost identificate 526 proiecte din domeniul industrial la care se estimează necesar de pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 1,81 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 3,25 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor, cu un total de 47 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții la care se estimează necesar de pardoseli industriale sunt spații de depozitare (344 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 200 spații de producție, 83 spălătorii auto, 74 proiecte de zoo/bio tehnie și 93 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 88% dintre proiectele industriale analizate sunt private. Mai exact, au fost identificate 467 investiții private, 6 publice și 55 cu finanțare public-privată.

Top 3 șantiere în construcție
  • WDP Industrial Park Cluj – Depozit logistic cu spații administrative, Cluj, 180.000 mp
  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică și spații depozitare – CTPark Bucharest North, Ilfov, 100.000
victa.ro
  • Centru distribuție logistic Profi, Timiș, 57.000 mp
Related Articles

Back to top button