Analize de piațăInfoHale

Analiză: cum a evoluat domeniul pardoselilor industriale 2020-2021?

În 2019 piața de pardoseli industriale a crescut cu 17 puncte procentuale și a ajuns la o valoare totală de peste 252 milioane euro. Conform asistentei virtuale de vânzare la șantiere – VICTA.ro doar în ultimele 12 luni s-a înregistrat un necesar de peste 8,7 milioane mp pardoseli epoxidice și din beton elicopterizat pentru șantierele monitorizate în perioada analizată.

Cine conduce piața?

Prin completarea formularului de mai jos primiți acces gratuit la un studiu bazat pe analiza datelor fiscale publicate la data de 21 iulie 2020 și efectuat asupra principalilor 26 de jucători din piața de profil.  

Potrivit datelor fiscale analizate, cel mai puternic producător de pardoseli industriale din România este Baumit România Com. Compania a reușit în anul 2019 să ajungă la o cifră de afaceri de peste 299 milioane RON și la un profit de peste 15 milioane RON. Următoarele poziții sunt ocupate de nume mari din piața pardoselilor, precum Sika România, General Beton România, Daw Benta România și Policolor. 

General Beton România este compania care a înregistrat cel mai mare profit în anul 2019, de peste 18 milioane RON. Comparativ cu anul precedent, profitul firmei a crescut substanțial, cu 30 de puncte procentuale. Pe locul doi în clasament se află Baumit România Com, cu un profit de peste 15 milioane Ron și o creștere de 36,92% comparativ cu 2018. 

Următoarele poziții sunt ocupate de Storo, Daw Benta România și Sika România.

Descărcați gratuit prin completarea formularului de mai jos analiza pieței de pardoseli industriale 2020-2021 pentru a avea acces la:

  • Statistici și estimări din piața de construcții
  • Cei mai influenți și cei mai profitabili producători de pardoseli industriale
  • Piața de pardoseli industriale în sectorul privat
  • Piața de pardoseli industriale în sectorul public
  • Cele mai specificate branduri de pardoseli industriale în documentațiile tehnice
  • TOP 10 firme de arhitectură care au specificat pardoseli industriale în documentații tehnice
  • TOP 10 constructori de lucrări publice la care este nevoie de pardoseli industriale
Related Articles

Back to top button