Analize de piață

Analiză – Evoluția pieței de sisteme de securitate în domeniul industrial

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 1700 proiecte industriale la care se estimează necesar de sisteme de securitate video. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 8,80 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 12,3 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (198 proiecte) și Ilfov (149 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe investiții analizate sunt spații de depozitare (225 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 127 spații de producție, 4 spălătorii auto, 26 proiecte de zoo/bio tehnie și 23 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 90% dintre proiectele industriale la care se estimează necesar de sisteme de securitate video sunt private. Mai exact, au fost identificate 1547 investiții private, 12 publice și 144 cu finanțare public-privată.

Top 3 proiecte analizate în construcție
  • Hub logistic: 7 hale de producție și depozitare P+2E, Arad, 779.844 mp
victa.ro
  • Parc mixt: hale de depozitare si logistica, spatii comerciale, spatii de cazare si alimentatie publica – Constanta Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic – depozit regional Penny Market – Penny FiliAnsamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică și spații depozitare – CTPark Bucharest, București, 100.000 mp
victa.ro
Related Articles

Back to top button