Analize de piață

Analiză: necesarul de HVAC la proiectele industriale din ultimele 6 luni

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 81 proiecte industriale la care se estimează necesar de aparate de aer condiționat. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 220 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la peste 594 milioane RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor, cu un total de 9 proiecte. Iată cum se prezintă situația în toată țara:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Potrivit VICTA.ro, au fost identificate 39 spații de depozitare, 27 spații de producție, 1 spălătorie auto, 41 proiecte de zoo/bio tehnie și 3 ateliere de reciclare.

Ce tip de finanțare au proiectele analizate?

Mai mult de 82% dintre proiectele industriale la care se estimează necesar de aparate de aer condiționat au finanțare public-privată. Mai exact, au fost identificate 2 investiții private, 12 publice și 67 cu finanțare public-privată.

Top 3 proiecte industriale în construcție
  • Hub logistic: 7 hale de producție și depozitare P+2E, Arad, 779.844 mp
victa.ro
  • Parc mixt: hale de depozitare și logistică, spații comerciale, spații de cazare și alimentație publică – Constanța Business Park, faze succesive, Constanța, 210.000 mp
victa.ro
  • Ansamblu logistic: hale de depozitare, producție, logistică și spații depozitare – CTPark Bucharest North, Ilfov,
victa.ro
Related Articles

Back to top button