Proiecte și șantiere

Ascensiunea construcțiilor industriale în România: 6763 de proiecte în acest sector în ultimul an

Conform datelor furnizate de VICTA.ro, anul 2023 a adus un interes sporit pentru proiectele din domeniul industrial în România. Un număr de 6763 de astfel de proiecte au fost monitorizate, reflectând o creștere semnificativă a cererii în acest sector în ultimul an.

Suprafață totală implicată: Aceste proiecte au ocupat o suprafață de 15.53 milioane metri pătrați, semnificând nu doar o creștere a cererii, ci și o extindere semnificativă a proiectelor care implică construcțiile industriale

Investiție totală: Calculul investiției necesare pentru aceste proiecte a atins suma de 37.68 miliarde de lei.

Topul județelor: Bihor se situează în fruntea clasamentului, cu 476 de proiecte, urmat deI Ilfov cu 423 proiecte și Timis cu 354 de proiecte.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

Related Articles

Back to top button