Stiri

CTP achiziționează un centru logistic major în apropierea Târgu Mureș

CTP, un dezvoltator imobiliar recunoscut pe piața locală și internațională, a încheiat recent un acord semnificativ cu Globalworth pentru achiziționarea unui centru logistic în apropierea Târgu Mureș. Potrivit informațiilor disponibile, valoarea acestui centru logistic este evaluată la 70 de milioane de euro. Cu toate acestea, suma finală va include și capitalul de lucru și ajustările ulterioare, care se estimează să se ridice la 98,2 milioane de euro.

Plata pentru această tranzacție este programată să fie efectuată în numerar până la sfârșitul lunii mai, odată ce vor fi clarificate detalii precum soldul împrumutului garantat și soldul capitalului de lucru.

Globalworth: Un jucător important în piața logistică

Globalworth, compania care deține centrul logistic în discuție, se evidențiază prin portofoliul său impresionant. Cu o suprafață totală de 391.200 de metri pătrați și o rată de ocupare de peste 90%, Globalworth generează venituri anuale de chirie în valoare de 20,2 milioane de euro.

Parcurile logistice ale Globalworth sunt repartizate în diferite zone cheie din România, precum Chitila, Ștefăneștii de Jos, Constanța, Arad, Oradea, Târgu Mureș, Pitești și Timișoara, consolidându-și astfel poziția pe piața logistică din țară.

O tranzacție remarcabilă pentru piața industrial-logistică

Această achiziție semnată între CTP și Globalworth va reprezenta cea mai mare tranzacție înregistrată vreodată în domeniul industrial-logistic din România. Consolidând poziția ambelor companii în piața imobiliară, această mișcare semnificativă marchează un pas important în evoluția sectorului logistic din țară și promite să aducă beneficii semnificative pentru ambele părți implicate.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button