Proiecte și șantiere

Oradea, Punct Strategic pentru Nokian Tyres: Fabrica de Anvelope Înaintează Rapid cu o Investiție de 650 Milioane Euro

Fabrica de anvelope Nokian Tyres din Oradea, o investiție de 650 milioane euro, se află într-un stadiu avansat de dezvoltare.

Susanna Tusa, director general al companiei, a subliniat că interesul pentru locurile de muncă oferite a fost semnificativ. Până în prezent, aproximativ 80 de persoane au fost recrutate.

Avansarea Lucrărilor de Construcție

Șantierul înregistrează progrese conforme planului. Clădirea destinată producției a atins nivelul optim de pregătire pentru instalarea echipamentelor. Construcția depozitului și a clădirii de mixare progresează conform graficului agreat.

Nokian Tyres își propune să producă aproximativ 6 milioane de anvelope până în 2027, cu peste 90% din producție destinată exportului, în special în țări precum Germania, Austria, Elveția, Polonia și Cehia.

Alegerea Oradiei ca Locație Strategică

Oradea a fost aleasă pentru fabrică datorită forței de muncă mai ieftine, infrastructurii rutiere și feroviare excelente către Europa Centrală și a localizării sale strategice, la drum de maxim o zi față de principalele destinații de export din Europa Centrală.

Fabrica din Oradea este planificată să devină cea mai mare a Nokian Tyres până în 2027, contribuind cu 40% din producție. Această expansiune va consolida poziția companiei în industria globală a anvelopelor.

Oportunitățile în Domeniul Construcțiilor prin VICTA.ro

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button