Stiri

De’Longhi Construiește Cea Mai Mare Fabrică din Lume în România și Anunță 800 de Noi Angajări

Gigantul italian De’Longhi își extinde prezența în România prin construirea celei mai mari fabrici a sa din lume, localizată în orașul Satu Mare. Autoritățile locale au confirmat că fabrica va angaja 800 de persoane, transformându-se în cel mai mare hub de producție al companiei.

Conform informațiilor furnizate de Presa SM, fabrica estimată să aibă 800 de angajați până la finalul anului viitor, va aduce o serie de oportunități de angajare pentru comunitatea sătmăreană.

De’Longhi a anunțat pe pagina sa de socializare organizarea unei întâlniri cu locuitorii din Satu Mare interesați să lucreze la noua fabrică de aparate de cafea. Persoanele interesate pentru pozițiile de team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță sunt invitate să își prezinte CV-ul la sediul De’Longhi din Parcul Industrial Sud, într-o sesiune de cunoaștere programată joi dimineața.

Investiția în fabrica de la Satu Mare se ridică la 40 de milioane de euro, consolidând astfel prezența De’Longhi pe piața din România și contribuind la dezvoltarea economică a regiunii. Această mișcare semnificativă evidențiază angajamentul companiei față de piața românească și oferă perspective de angajare semnificative pentru comunitatea locală.

Oportunități în domeniul construcțiilor prin VICTA.ro

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul industrial, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button