FurnizoriÎmprejmuiri

Autonom Construct: garduri estetice de înaltă calitate

Avem o veste bună! După experiența noastră a crescut semnificativ interesul față de garduri estetice. Locul gardurilor zincate treptat este preluat de garduri zincate electrostatic+plastifiate de diferite culori RAL. Culoarea de modă a anului a fost antracitul RAL7016.

Tendința de schimare ne încântă, suntem fericiți că există deja exigență și asupra acestui domeniu până acum neglijat. Tot mai multi arhitecti , beneficiari si antreprenori aleg garduri de inalta calitate.

Vă arătăm câteva exemple din diferite domenii ca să puteți da seama în ce constă diferența.

Gardurile noastre sunt zincate termic sau zincate electrostatic+plastifiate cu garanție de 10 ani și durată de viață îndelungată. Trebuie să clarificăm: nu există diferență intre durata de viata a celor două protecții anticorozive, doar estetic. Dar totuși, contează mult cum arată spațiul ambiental, fie vorba de clădire rezidențială, retail sau chiar industrială.

Principalele produse comercializate sunt:

  • sisteme de garduri cu panouri bordurate
  • sisteme de garduri cu panouri drepte, cu dublu fir orizontal
  • porți batante și culisante autoportante
  • sisteme de garduri cu plasă împletită
  • soclu de beton prefabricat
  • garduri de securitate cu sârmă Nato
  • garduri mobile pentru organizare de șantier

Producători: 

Vanmerksteijn Olanda

Dirickx-Franța

Suntem pregătiți să răspundem provocărilor Dumneavoastră. Indiferent că sunteți beneficiar, arhitect sau antreprenor, așteptăm întrebările și cererile Dumneavoastră. Scrieți-ne, sunați-ne! Să ne auzim și să gândim împreună!

Consultați website-ul Autonom Construct pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei sau completați formularul de mai jos.Related Articles

Back to top button