Stiri

Bisbags investește 900.000 de euro în producția de plicuri de curierat

În lumina creșterii continue a cererii pentru plicuri de curierat, Bisbags, producător de ambalaje din hârtie, anunță o investiție semnificativă de 900.000 de euro în extinderea producției acestora. Această mișcare nu numai că reprezintă o oportunitate de creștere evidentă pentru companie, ci și un angajament strategic către sustenabilitate.

Expansiunea dinamicii comerțului online a alimentat cererea pentru plicuri de curierat în ultimii ani. Bisbags răspunde acestui trend prin consolidarea capacității de producție, planificând să înceapă fabricarea plicurilor de hârtie pentru curierat începând cu luna mai a acestui an. De asemenea, compania intenționează să exploreze colaborări cu diverse companii românești active în domeniul comerțului online și logistică, consolidându-și astfel poziția pe piața internă.

Oportunitățile din domeniul ambalajelor de curierat sunt susținute de creșterea rapidă a comerțului online și a inovațiilor tehnologice în logistică. Astfel, Bisbags își propune să-și extindă prezența pe piețele externe, concentrându-se pe internaționalizare și creșterea exporturilor, în special către Marea Britanie, Germania și Franța.

Participarea activă la târguri internaționale reprezintă un alt aspect al strategiei de extindere a Bisbags. Aceste evenimente sunt văzute ca o oportunitate de consolidare a colaborărilor existente și de explorare a potențialului pieței din Marea Britanie, care se distinge prin cererea crescută de personalizare a ambalajelor.

Bisbags estimează că aproximativ 35% din cifra de afaceri din 2024 va proveni din export, confirmând astfel angajamentul său față de dezvoltarea pe piețele externe și adaptarea la cerințele globale în continuă schimbare. Prin aceste inițiative, compania demonstrează nu numai capacitatea sa de adaptare la dinamica pieței, ci și determinarea de a-și consolida poziția ca un jucător semnificativ în industria ambalajelor.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button