Proiecte și șantiere

Köber, lider în industria lacurilor și vopselelor, expandă operațiunile în Deva și Neamț: Va dezvolta un hub logistic regional, o a patra fabrică și un centru de cercetare

Sursa foto: https://kober.ro/

Producătorul de renume al lacurilor și vopselelor, Köber, cu sediul în județul Neamț, marchează un moment semnificativ în parcursul său, fiind implicat în două proiecte majore de investiții, desfășurate în județele Hunedoara și Neamț. Conform declarațiilor reprezentanților companiei, aceștia se află în plin proces de implementare a unei investiții strategice în localitatea Deva, inițial sub forma unui hub logistic, urmată de extinderea infrastructurii cu un al patrulea centru de producție. În plus, un alt punct de referință recent este inaugurarea noului centru de proiectare al companiei, cu integrarea sa fluidă în procesele interne de producție, derulată conform planului prestabilit.

Într-o mișcare care consolidează angajamentul său față de dezvoltarea regională, în anul 2022, Köber a achiziționat un teren de 20.000 de metri pătrați în zona industrială a localității Deva. Aici, se va construi un hub logistic regional și o a patra fabrică, reafirmând astfel prezența și implicarea companiei în stimularea economiei locale și regionale.

Un alt proiect recent al Köber constă în înființarea unui centru de cercetare în apropierea fabricii sale din Dumbrava Roșie, județul Neamț. Acest centru va oferi spațiu și facilități pentru angajații din departamentele de cercetare, dezvoltare și proiectare, atât din divizia de vopsele, cât și din cea de echipamente termice. Cu o preocupare constantă pentru inovație și îmbunătățirea produselor sale, compania își extinde astfel capacitatea de cercetare și dezvoltare, având în vedere și activitatea sa în producția de centrale sub brandul Motan.

Köber rămâne unul dintre principalii actori din industria sa, angajat în furnizarea de produse de calitate și în investirea în viitorul său și al comunităților în care activează.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button