Analize de piață

Brașov: evoluția domeniului industrial în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost monitorizate 85 proiecte industriale în Brașov. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 224 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 379 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în ultimele 3 luni în Brașov sunt spații de depozitare (56 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 29 spații de producție, 5 spălătorii auto, 7 proiecte de zoo/bio tehnie și 10 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

Conform VICTA.ro, au fost monitorizate 3 proiect în stadiul de intenție, 49 în autorizare, 11 înainte de execuție, 11 în construcție, 3 în stadiul de amenajare și 8 finalizate.

Top 3 proiecte în Brașov
  • Hală industrială producție elemente de rostogolire și clădire anexă în incinta fabricii, stadiul de construcție, 25.880 mp
victa.ro
  • 10 hale depozitare și birouri Modulis, stadiul de autorizare, 20.006 mp
victa.ro
  • Parc logistic – hale mica producție și spații depozitare, faza I – DUPLICAT CUP312113, înainte de execuție, 12.496 mp
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 23 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Brașov. În funcție de numărul proiectelor, cea mai activă companie este ARHIAND cu 2 lucrări.

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

17 antreprenori generali care au executat lucrări industriale în Brașov au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt EREN CONS, CCC KRONSTADT, ITKA BUILDINGS și O & M EDIL, cu 2 proiecte.

Related Articles

Back to top button