Analize de piață

Brașov – Evoluția domeniului industrial în ultimele 6 luni

În ultimele 6 luni au fost monitorizate 139 proiecte industriale în Brașov. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 480 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 746 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Cele mai multe investiții industriale monitorizate în ultimele 6 luni în Brașov sunt spații de depozitare (87 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 45 spații de producție, 9 spălătorii auto, 14 ateliere de reciclare și 16 proiecte de zoo/bio tehnie.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

Conform VICTA.ro, au fost monitorizate 3 investiții în stadiul de intenție, 2 în proiectare, 82 în autorizare, 15 înainte de execuție, 19 în construcție, 2 în stadiul de amenajare și 16 finalizate.

Top 3 proiecte în construcție
  • Hală de depozitare logistică, servicii și mica producție, 28.192 mp
victa.ro
  • Hală industrială producție elemente de rostogolire și clădire anexă în incinta fabricii, 24.880 mp
victa.ro
  • 10 hale depozitare și birouri Modulis, 20.006 mp
Cei mai activi arhitecți în ultimele 6 luni

În ultimele 6 luni au fost identificate 30 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Brașov. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ARHIAND (3 lucrări), STEEL DESIGN (2 lucrări) și ARH POINT (2 lucrări).

Cei mai activi constructori în ultimele 6 luni

23 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 6 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt ICCO FACILITY MANAGEMENT și DACIC TRANZACT, fiecare cu 3 proiecte.

Related Articles

Back to top button