Ghiduri și SfaturiStiri

Campionul eficienței în 2016: Noul stivuitor RX 70-20/35 de la STILL

Pentru a îndeplini cerinţele foarte înalte din ziua de astăzi în ceea ce priveşte ridicarea de sarcini grele sau utilizarea în spaţii descoperite cu exigenţe ridicate, un stivuitor de mare putere este de neînlocuit. Dar care este cea mai bună alegere? Care tip este mai puternic? Care este cel mai fiabil? Care este cel mai economic? STILL, ofertant de vârf în domeniul dirijării inteligente a logisticii interne, s-a decis de decenii în ceea ce priveşte propulsarea stivuitoarelor cu furcă cu motor cu ardere internă, asupra utilizării conceptului de propulsie diesel-electric.

Noul stivuitor STILL RX 70 este construit perfect pentru manipularea rapidă şi agilă a mărfurilor, în condiţii de operare la exterior. Chiar şi condiţiile meteorologice cele mai defavorabile şi în schimbare nu reprezintă o problemă – operatorul este complet protejat în cabina spaţioasă a stivuitorului.

Avantajele Dumneavoastra imediate:

  • Garantie extinsa la 3 ani
  • Cel mai mic consum de combustibil de numai 2,5l/h de operare
  • Tehnologie Hibrid in productie de serie
  • Cel mai mic pret de intretinere/an*
  • Responsabil cu mediul inconjurator

file-page1

Puternic – în frunte de 10 ani.
Cu capacitatea sa de încărcare de 2,0 până la 3,5 tone, RX 70-20/35 combină energia, precizia, energia, caracterul compact, siguranţa şi responsabilitatea de mediu într-un mod unic:
Acţionare diesel-electrică cu tehnologie hibrid: Combinaţia dintre un motor cu combustie şi un motor electric face ca RX 70 să fie numărul unu mondial din punctul de vedere al consumului, care este de numai 2,5l/oră (conform VDI 2198 nou). Pe lângă aceasta, combină puterea unui motor cu combustie internă cu sensibilitatea unui stivuitor electric. Rezultatul: puternic, precis şi, în acelaşi timp, eficient energetic.
Caracteristici de manevrabilitate deosebit de stabile: Centrul său de greutate foarte jos face ca stivuitorul să fie extrem de stabil şi sigur.
Vizibilitate excelentă: Câştigătorul testului ADAC s-a gândit la toate detaliile: ecran frontal ridicat, panou de comandă coborât, catarg care nu obstrucţionează vizibilitatea şi geamuri de mari dimensiuni pe elementul superior de protecţie.
Compact, agil şi puternic: Datorită contragreutăţii scurte, design-ului compact şi caracteristicilor de direcţie, RX 70 se deplasează rapid şi eficient – chiar şi în spaţii înguste.
Mod eficienţă Blue-Q: Economii de energie de până la 10 procente prin apăsarea unui buton.
Chiar mai bun pentru aniversarea de 10 ani.

Pe lângă un aspect nou, modern, noul RX 70-20/35 este un pachet atractiv, cu multe îmbunătăţiri:

  • Performanţe deosebite: Utilizarea optimizată a energiei hibride.
  • Noutatea capacităţii de încărcare de 2 tone: cu centrul de greutate la 600.
  • Caracteristici optimizate de manevrabilitate:
  • Ampatament de dimensiuni mai mari pentru o mai bună stabilitate la condus.
  • Noi interfeţe de comunicaţii: Radio cu USB şi comunicaţie Bluetooth mâini libere.

Mai bun ca niciodată – noul RX 70-20/35. Profitaţi acum de extinderea garanţiei cu 3 ani. Suntem convinşi – pentru cea de-a 10-a aniversare, noul RX 70- 20/35 a devenit mai bun. Vă asigurăm de asta! Vă oferim o garanţie extinsă pentru întreg mecanismul de tracţiune.

* Pretul este fara TVA, valabil pentru modelele RX 70-16 pana la RX 70-50 inclusiv, optiuni basic, 1000h operare/an.Valabil pentru vanzare directa, inchiriere, leasing pana la 01.08.2017.
Related Articles

Back to top button