Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiereStiri

Halele care se modeleaza dupa afacerea ta: Demontabile si cu posibilitati de extindere

Nu mai este demult un secret ca, pentru constructia cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, atelierelor auto sau spatiilor de depozitare/productie, cea mai rentabila si rapida solutie o reprezinta constructiile pe structuri metalice.

Flexibilitatea pe care o asigura asemenea structuri, dar si rapiditatea cu care pot fi finalizate sunt principalele avantaje care ii conving pe foarte multi antreprenori sa o aleaga. Si chiar daca vorbim extinderea unei afaceri sau nevoia de reorganizare a unui spatiu deja construit, inovatiile din domeniul constructiilor metalice au dus la simplificari majore ale procesului, iar constructia unei hale a ajuns sa semene tot mai mult cu asamblarea pieselor de lego. Iar GALCO a gasit reteta perfecta: structuri din otel galvanizat, antiseismice si anticiclonice.

Halele GALCO® au deschideri cuprinse intre 6 m si 15 m, inaltimi pana la 6 m si travee de 4 sau 5 m. Invelitoarea si inchiderile laterale pot fi tabla de otel galvanizat nervurat si prevopsit sau din panouri sandwich cu izolatie de spuma poliuretanica de diferite grosimi. Suruburile sunt din otel galvanizat la cald, cu inalta limita elastica (clasa 8.8). Bordurile de finisaj sunt din otel galvanizat prevopsit.

Halele GALCO® sunt compuse din kituri modulabile, ceea ce face posibila extinderea lor in timp atat in latime cat si in lungime, cu kituri suplimentare, in functie de specificitatea activitatii dumneavoastra. Halele GALCO® sunt demontabile, toate elementele fiind prinse in suruburi.

galcorom

Produse GALCO®:

  • Hale Metalice pentru garaje si mici ateliere
  • Hale pentru birouri, productie sau depozite
  • Structuri metalice pentru case
  • Hale metalice pentru mici depozite, spatii productie, spalatorii, show-roomuri, magazine desfacere
  • Structuri metalice de mari dimensiuni folosite ca spatii de productie, supermarketuri

Caracteristici tehnice GALCO®

Structura principala este alcatuita din otel galvanizat cu inalta limita elastica, antiseismica si anticiclonica. Toate componentele sunt galvanizate, asigurand o excelenta rezistenta impotriva coroziunii. Extensiile sunt realizabile pe travee in lungime.

Toate profilele structurii GALCO® sunt realizate din role de otel galvanizat la cald, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune in orice conditii climaterice. Galvanizarea se face intr-o baie de zinc lichid, mentinuta la o temperatura cuprinsa intre 450-500 grade Celsius.

Timpul de contact intre tabla de otel si baia de zinc este de ordinul catorva secunde. Compozitia zincului, bine controlata, permite obtinerea unei galvanizari foarte fine, piesele obtinute prezentand urmatoarele avantaje: calitatea foarte buna a suprafetei de acoperire cu zinc, calitatea si regularitatea grosimii stratului de zinc care este controlat sistematic si integral.

Toate profilele structurii GALCO® sunt realizate din otel galvanizat la cald cu urmatoarele caracteristici:

  • Caracteristica E 36 corespunde unei limite elastice a otelului de 36 daN/mmp.
  • Carateristica Z 350 corespunde unei mase minime de zinc in g/mp
  • Grosimea tablei de otel galvanizat din care sunt realizate profilele Z ale structurii GALCO® este de 4 mm.
  • Suruburile de prindere si buloanele de ancoraj pentru asamblarea structurii GALCO® sunt din otel galvanizat la cald. Ca si piesele structurii, otelul din care acestea sunt realizate are o inalta limita elastica, de calitate 8.8. Caracteristica 8.8 corespunde unei limite elastice de 64 daN/mmp (8×8).
  • Toate elementele structurii sunt profile “Z”, realizate prin indoire la rece, fabricate in serie mare la uzina FRANCEMETAL din Franta. Fabricatia este realizata cu utilaje si tehnologie de ultima generatie

 
Related Articles

Back to top button