Analize de piață

Cantitatea de uși industriale solicitată la proiectele din ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost monitorizate 1692 proiecte industriale la nivel național. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTAro, cele mai multe astfel de investiții sunt se află în stadiul de autorizare (819).

Cantitatea estimată de uși industriale

Cu ajutorul VICTA.ro, în ultimele 3 luni au fost monitorizate 1050 proiecte industriale la care se estimează necesar de 15498 mp de uși secționale. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 2,20 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 3,73 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Bihor (89 proiecte) și Ilfov (59 proiecte). Iată cum se prezintă situația pentru fiecare județ:

Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Cele mai multe proiecte industriale la care se estimează necesar de uși secționale sunt spații de depozitare (570). De asemenea, au fost identificate și 284 spații de producție, 146 spălătorii auto, 87 proiecte de zoo/bio tehnie și 118 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele din ultimele 3 luni?

Conform VICTA.ro, cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de uși industriale se află în stadiul de autorizare. Un număr relativ mare a fost identificat și în cazul proiectelor finalizate (156), în construcție (154) și înainte de execuție (123).

Top 3 șantiere industriale în construcție
  • Parc industrial VGP Park, Brașov, 180.000 mp
  • Centru logistic Emag 2, Giurgiu, 130.000 mp
  • Ansamblu logistic: depozit industrial și spații administrative, tehnice – CTP Park Bucharest West (Brico Depot), Giurgiu, 102.000 mp
Domeniul industrial: Cei mai activi arhitecți

În ultimele 3 luni au fost identificate 490 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale la nivel național. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ENGINEERING DIVISION (10 lucrări), POLIART (6 proiecte), CONTEMPORAN PROIECT (6 proiecte) și GLOBAL BUSINESS MANAGEMENT GBM (6 proiecte).

Domeniul industrial: Cei mai activi constructori

295 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt SAGEX CONSTRUCT (5 proiecte) și WINCON (4 proiecte).

Related Articles

Back to top button