Proiecte și șantiereStiri

Care este gradul de ocupare al celor 3 parcuri industriale din Oradea si cine mai investeste

Cele 3 parcuri industriale din Oradea reusesc sa atraga tot mai multe investitii noi si conform directorului ALDO gradul de ocupare arata astfel:

Parc industrial 1: 99% (mai este libera o singura parcela)
Parc industrial 2: 48%
Parc industrial 3: 50%

In parcul industrial 2 tocmai au fost semnate 2 noi contracte de 12 milioane euro. Primul contract care se referă la o investiție în valoare de cel puțin 6 milioane de euro a fost semnat în primăvara acestui an cu o firmă specializată în fabricarea produselor farmaceutice de bază. Aceasta va construi în Oradea, pe mai bine de 16000 de metri pătrați, un centru de cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie.
Macheta viitorului centru de cercetare farmaceutică prin care Compania Sapient va investi 6 milioane de euro în amenajarea unui centru de cercetare-dezvoltare şi fabricarea produselor farmaceutice, este prezentata mai jos:

Sursa: adev.ro/pgord8

A doua înțelegere pentru o investitie similară de 6 milioane de euro a fost semnată luni, cu o subsidiară a unui holding german, specializat în sisteme de ferestre și uși din PVC. Aceasta va construi o hală de producție.

Daca vrei sa afli in timp real date si detalii necasare ofertarii la santierele industriale din Oradea te invitam pe www.VICTA.ro – asistenta de vanzari care te ajuta sa iti dublezi vanzarile la santiere.
Related Articles

Back to top button