Ghiduri și Sfaturi

Romserv Invest: Ferestre de calitate germana

Romserv Invest propune pietei un nou tip de ferestre cu design unic si modern care nu doar ca permit un aport mai mare de lumina in incapere, dar ajuta beneficiarii sa faca economie la factura electrica.

Prin intermediul unei tehnici speciale, ferestrele permit intrarea in incapere a unui aport de lumina mult mai mare fata de o fereastra clasica.

Astfel, conform calculelor realizate de specialistii de la Romserv Invest, odata instalate aceste ferestre vor permite incaperii sa fie mai luminata cu 15%. Pe langa imbunatatiri la nivel de design interior, beneficiarii vor resimti si beneficii financiare in ceea ce priveste factura de la energia electrica.

„Ne dorim sa introducem acest produs inovativ pe piata din Romania cat de curand. El are deja un succes masiv in Franta si suntem siguri ca va exista interes si pe piata noastra. Realizarea unui astfel de produs depinde de foarte multa atentie din partea producatorului si de utilajele folosite, iar noi afirmam cu mandrie ca suntem capabili sa ne ridicam la standardele solicitate, dovada fiind si certificarile obtinute in urma verificarii anuale realizate de inginerii din Germania. Acest certificat atesta faptul ca Romserv Invest realizeaza ferestre de calitate germana. – echipa Romserv Invest

Pe langa beneficiile mentionate anterior, merita mentionate si performantele tehnice ale acestui produs. Coeficientul de transfer termic atinge valori de pana la 0.97 w/mpk.

 
Related Articles

Back to top button