Ghiduri și Sfaturi

Ce echipamente nu trebuie să lipsească dintr-un service auto?

Scopul multor mecanici auto calificați este de a-și deschide propriul atelier de reparații auto la un moment dat în carieră. Cu toate acestea, crearea unui servicr eficient și profitabil va necesita mult mai mult decât abilități mecanice.

Există o serie de dotări care vor fi esențiale în efectuarea rapidă și fiabilă a celor mai de bază reparații pentru clienții dumneavoastră:

Compresor de aer

Veți avea nevoie de un compresor de aer fiabil pentru a opera multe unelte în magazin, inclusiv scule pneumatice manuale și unele ascensoare auto. Obțineți cea mai mare capacitate pe care o puteți permite, pentru a vă asigura că aveți puterea de care aveți nevoie pentru a alimenta nevoile magazinului. De asemenea, acestea se uitilizează și pentru umflarea roților și verificarea presiunii.

Elevator auto

Multe reparații auto vor necesita ridicarea vehiculului cel puțin temporar, iar un elevator auto este necesar în orice stație ITP. Dacă acesta este performant, vă va ajuta să creșteți productivitatea service-ului prin reducerea tipului petrecut cu fiecare client.

Trusă de scule

Trusa de scule este absolut necesară pentru un service auto. Bineînțeles, aceasta trebuie echipată cu scule de bază precum cheile fixe, clichetul, cheile tubulare, ciocanele, șurubelnițele, cheile dinamotrice, cleștii sau chiar pistoalele pneumatice,

Mașină pentru montat, demontat și echilibrat roți

Nici aparatul de echilibrat roți nu trebuie să lipsească dintr-un service auto. Acesta nu vă ajută doar să echilibrați roțile, ci și vă ajută să montați și să demontați anvelopele. Având în vedere frecvența defecțiunilor și avariilor la anvelope, această mașină va fi o sursă importantă de venit prentru afacerea dumneavoastră.

Aparat de drenaj

Aparatul de drenaj este foarte folositor pentru orice service auto. La fel ca mașina de echilibrat roți, acesta poate avea un impact pozitiv asupra veniturilor, astfel încât penele și defecțiunile anvelopelor sunt frecvente.

 Baie de spalare a pieselor

Piesele și echipamentele se murdăresc, iar o baie de spălare cu recirculare este ceea ce vă trebuie pentru a vă refolosi de piesele și uneltele dumneavoastră pe termen lung.

Aparatul de climă auto

Acest echipament vă ajută să verificați și reparați orice sistem de climatizare, fapt ce poate avea un impact pozitiv asupra încasărilor dumneavoastră.

Related Articles

Back to top button