Stiri

Cei mai activi 300 de Antreprenori din 2012

 

In 2012, o alianta a peste 2000 de antreprenori a tinut piept unui val de peste 18.000 de santiere.

Pe un camp de lupta neprietenos, plin de prapastii financiare si mlastini legislative si fara sa conteze pe sprijinul Statului, un aliat ce a intarziat sa apara, antreprenorii au invins impotriva tuturor conditiilor neprielnice, insa nu fara pierderi. Insolvente, datorii, lichidari si alte rani au dus la disparitia multora, insa succesul nu poate fi contestat.

Antreprenorii au avut de castigat datorita unei elite formate din 300 de antreprenori ce au invins lupta cu 10 santiere fiecare.

Va prezentam povestea fiecaruia dintre acestia 300, calitatile lor financiare, santiere atacate dar si de unde vin. Povesti de succes si glorie, de povestit urmasilor si tinerilor antreprenori, modele de urmat intr-o piata puternic afectata de atacuri si invazii continue ale lipsei lichiditatilor, neincasarilor la timp, dar si a educatiei comerciale.

Lista celor mai activi 300 de antreprenori din 2012 a fost realizata pe baza datelor de pe www.raportuldeinvestitii.ro, cea mai mare baza de date cu santiere si proiecte de constructii din tara. Ordinea acestora este aleatorie, insa in realizarea listei a fost luat in calcul numarul de santiere active (in curs de proiectare, demarate sau incheiate) inregistrate de fiecare companie in Romania pe parcursului anului 2012. Numarul de investitii si santiere analizate de catre echipa IBC Focus depaseste 18.400.

Mai departe, sunt prezentate informatiile ce insotesc fiecare din cele 300 de companii.

Poti avea intreaga lista, ce include:

300 de companii
600 de indicatori financiari (cifra de afaceri si profit pe 2011)
300 de proiecte majore din 2012
Peste 300 de numere de telefon, fax, emailuri, adrese si website-uri, toate verificate telefonic.

 

La pretul de 299 Euro + TVA (399 Euro + TVA)

 

Sfatul nostru? Fa-ti cadou aceasta lista cat de repede! Un singur client castigat de aici iti poate usor creste business-ul in 2013.

Pentru a comanda lista celor mai activi 300 de antreprenori din 2012, completeaza aici datele tale sau trimite-ne o comanda pe adresa de e-mail: office@infohale.ro

 

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.

Cei mai activi 300 de antreprenori din 2012 este un produs realizat de IBC Focus, www.ibcfocus.ro.
Related Articles

Back to top button