Stiri

Sute de santiere industriale sunt disponibile acum si pe telefonul tau mobil !

Acum ai pe mobilul tau cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania, din care nu lipsesc bineinteles, santierele industriale !

 

Fie ca e vorba de proiecte INDUSTRIALE – Spatii de productie, Ateliere, Spatii de Depozitare (spatii logistice, parcuri logistice), Zoo/Bio-tehnie (adapost animale, abatoare, ciupercarii), Spalatorii auto; sau de proiecte de tip RETAIL – Showroom-uri, Cash&Carry, Hypermarket, Bricolaj, Supermarket, Magazin, Mall/Centru comercial, Statii carburanti, de acum, poti lua cu tine peste tot, pe telefon, toate santierele care asteapta sa le contactezi pentru a le propune ofertele tale.

 

Ce-i drept, ne-am mai gandit ca agentilor de vanzari le-ar fi un instrument extraordinar de util din cel putin doua puncte de vedere: daca s-ar afla intr-o zona a tarii, ar afla imediat contactele santierelor din imprejurimi, economisind cel putin timp si benzina. Si, ar putea face in plus, un traseu complet cu panorame de oportunitati. E un fenomen pe care noi il numim neexagerat “GPS de contracte”.

Sa zicem ca esti plecat in deplasare. Ai ajuns de exemplu in Oradea si mai ai timp pentru cel putin 2 intalniri inainte de a pleca din oras. Poti simplu sa-ti filtrezi direct de pe telefonul tau mobil sa vizualizezi santierele Industriale si de Retail din judetul Bihor, ca in exemplul de mai jos:

Esti pe lista filtrata de santiere si te intereseaza – de exemplu – sa vezi detaliile, contactele si locatia santierului „Spatiu comercial, spalatorie auto” (al doilea santier din lista). Cu un simplu click ai toate detaliile sa-ti programezi o noua intalnire.

Ca orice familie care se respecta, www.raportuldeinvestitii.ro si http://m.raportuldeinvestitii.ro/ isi impart generos informatiile.
Toate santierele inregistrate in varianta online sunt disponibile si in varianta mobila.

Dupa cum ai observat, suntem o echipa careia ii place sa fie tot timpul cu un pas inainte. Daca vrei sa-ti ametesti concurenta, contacteaza-ne aici!
Related Articles

Back to top button