Stiri

Cel mai mare proprietar de depozite din România intră pe piața din Polonia. CTP anunță investiții de 200 milioane de euro

CTP, cel mai mare proprietar de spaţii logistice şi industriale din România, a anunţat investiţii de 200 de milioane de euro în Polonia, piaţă pe care nu era prezent.

CTP a anunțat parteneriatul cu firma poloneză MDC² în vederea dezvoltării de parcuri logistice pe teritoriul Poloniei. Construcția pentru primele trei proiecte va demara în primul trimestru al acestui an, iar investiția CTP se ridică la 200 milioane euro pentru 2021. Pe plan local, compania a construit 1,2 milioane mp de spații logistice.

Sursa: ctp.eu

Remon Vos, CEO CTP, declară că în timp ce încep construcțiile în Varșovia și Katovice, compania va continua să caute alte locații din Polonia pentru a construi parcuri logistice pentru cei 700 de clienți. De asemenea, acesta menționează că cererea pentru spații logistice și proprietate industrială în Varșovia și în alte mari orașe din Polonia este imensă.

Compania CTP este activă pe șapte piețe din Europa Centrală și de Est, în Republica Cehă, Slovacia, România, Serbia, Ungaria, Bulgaria și Polonia. În prezent, portofoliul companiei conține 6,3 milioane de mp şi 700.000 în construcție, iar acesta va depăși pragul de 10 milioane de mp din suprafața totală de închiriat până în 2023.

Related Articles

Back to top button