Stiri

Cele mai interesante hale descoperite in ultimele 7 zile – exclusiv pe infoHALE.ro

Saptamana noua, proiecte noi!  – in exclusivitate pe infoHALE.ro!

In a doua saptamana a lunii februarie, in perioada 7 -14, infoHALE a cules informatii despre 70 de proiecte Industriale si de Retail la nivel national. Din acestea, 10 proiecte depasesc suprafata de 3000 mp

La fiecare santier aveti pregatit un link cu mai multe detalii. Pentru datele de contact ale Beneficiarului, Proiectantului si Antreprenorului si locatia santierului, completati formularul de mai jos si va puteti alege 3 din cele 8 proiecte industriale prezentate:

 


Cateva dintre cele mai interesante proiecte gasite in ultimele 7 zile:

 

1.  In Targu Mures se asteapta oferte pentru reabilitarea unei hale. Se asteapta oferta pentru materiale si manopera hidroizolatie acoperis de 6000 mp.

Link pentru detalii


2. In Satu Mare, urmeaza constructia unui spatiu de depozitare produse agricole si utilaje agricole si atelier. Beneficiarul doreste demararea proiectului in aproximativ 2 luni. Suprafata halei: 3500 mp.

Link pentru detalii

 

3.  Se asteapta oferte pentru executie si materiale de instalatii la extinderea unei hale de productie piese de 2800 mp din Turda, Cluj.

Link pentru detalii

 

4.  La consolidarea si etajarea unui depozit existent din Ilfov, beneficiarul a precizat ca pentru aceasta lucrare s-ar mai putea transmite oferte pentru rafturi metalice si pentru panouri sandwich si alte materiale specifice lucrarilor industriale deoarece este in discutii pentru constructia unei alte hale de 3000 mp in Voluntari.

Link pentru detalii

 

5.  Pentru constructia unei ferme din jud. Brasov, beneficiarul a mentionat ca asteapta prezentari de firma si oferte pentru executie si materiale. Urmeaza semnarea contractului de finantare.

Link pentru detalii

 

6.  La un sediu administrativ, pastravarie, sala de incubatie si bazine de beton pentru ferma de crescatorie a pastravului se asteapta oferte pentru: betoane, invelitori acoperis, tamplarie, pvc, tevi, tubulatura, vane, microhidrocentrala, stalpi iluminat cu panouri fotovoltaice, statie epurare, lada frigorifica, boilere, etc. Lucrarea este in Baile Herculane.

Link pentru detalii

 

7.  Complex comercial cu hypermarket, in Bucuresti. Lucrarile de constructie sunt in faza incipienta. Proiectul va cuprinde atat un supermarket, cat si o galerie comerciala si spatii de birouri. Se doreste finalizarea lucrarilor de constructie pana la finalul acestui an.

Link pentru detalii

 

8. Modernizare capacitate panificatie in Braila. Suprafata lucrarii este de aproapre 2000 mp. S-a realizat fundatia. Beneficiarul a precizat ca urmeaza sa fie reluate lucrarile peste o luna daca va permite si vremea. Dansul a metionat ca se mai pot trasnsmite oferte de materiale pentru inchideri, luminatoare si trape de fum, instalatii antiincendiu deoarece nu s-au achizitionat materialele.

Link pentru detalii

etc…

Sinteza industriala a ultimelor 7 zile se incheie aici. Bineinteles ca mai sunt multe informatii despre zeci de alte proiecte pe care nici nu le-am mai amintit in acest articol.

Poti sa vezi si articolul de joia trecuta cu cele mai interesante hale din perioada 31 ianuarie – 07 februarie 2013 (click pe poza):

 

 

Acest material este oferit in exclusivitate de infoHALE.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.
Related Articles

Back to top button