Analize de piață

Cele mai iubite branduri pe segmentul industrial în 2022

Conform datelor sintetizate în cadrul analizei „Cele mai puternice 100 firme de arhitectură”, în 2022 domeniul industrial se bucură de o rată de specificare considerabilă, iar 8,67% dintre proiectele identificate au avut minim un brand specificat în caietele de sarcini.

La categoria celor mai specificate materiale, corpurile de iluminat interior își mențin prima poziție, cu o cotă ce atinge valoarea de 3,71 puncte procentuale. Pe locul 2 se regăsesc tablourile electrice (2,98 puncte procentuale cotă de specificare), iar pe 3 conductele PVC (2,88 puncte procentuale cotă de specificare). Întrerupătoarele și comutatoarele, care anul trecut ocupau poziția a treia, în ediția curentă lipsesc din clasament.

Podiumul celor mai specificate 3 branduri este deschis de Policolor, cu o rată de specificare de 15,2 puncte procentuale. În ceea ce privește următoarele două poziții identificăm modificări comparativ cu anul precedent: locul doi este ocupat de Rigips (rată de specificare de 8,57 puncte procentuale), iar locul trei de Baumit (rată de specificare de 5,66 puncte procentuale).

Related Articles

Back to top button