Conform datelor sintetizate în cadrul analizei „Cele mai puternice 100 firme de arhitectură”, în 2022 domeniul industrial se bucură de o rată de specificare considerabilă, iar 8,67% dintre proiectele identificate au avut minim un brand specificat în caietele de sarcini.

La categoria celor mai specificate materiale, corpurile de iluminat interior își mențin prima poziție, cu o cotă ce atinge valoarea de 3,71 puncte procentuale. Pe locul 2 se regăsesc tablourile electrice (2,98 puncte procentuale cotă de specificare), iar pe 3 conductele PVC (2,88 puncte procentuale cotă de specificare). Întrerupătoarele și comutatoarele, care anul trecut ocupau poziția a treia, în ediția curentă lipsesc din clasament.

Podiumul celor mai specificate 3 branduri este deschis de Policolor, cu o rată de specificare de 15,2 puncte procentuale. În ceea ce privește următoarele două poziții identificăm modificări comparativ cu anul precedent: locul doi este ocupat de Rigips (rată de specificare de 8,57 puncte procentuale), iar locul trei de Baumit (rată de specificare de 5,66 puncte procentuale).