Furnizori

Clădirile modulare de la Algeco – soluții moderne, eficiente și practice!

Algeco se distinge ca lider în domeniul construcțiilor modulare, aducând un plus de valoare acestora prin oferirea de soluții „la cheie” pentru orice spațiu. Primiți soluții personalizate pentru proiectul dvs. dintr-o singură sursă: rapid, fiabil și flexibil!

Livrăm rapid, cu cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și igienă, iar clienții Algeco beneficiază de servicii complete 360 ° pentru o clădire cu un grad de confort maxim.

Birouri – vă putem configura proiectul modular într-un timp record!

Birourile prefabricate sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de extinderea spațiului pentru o companie în creștere. Avem modele de birouri prefabricate pentru închiriere și vânzare, astfel încât orice companie să poată beneficia de spații de lucru funcționale și complet echipate. Fie că este vorba de un singur container sau un ansamblu modular, livrăm imediat pentru orice proiect!

Avantajele construcțiilor modulare:

  • Planificare promptă;
  • Execuție în timp record;
  • Flexibilitate;
  • Siguranță și confort.

Birourile noastre mobile oferă soluții complete de spațiu, adaptându-se ușor și durabil la exigențele afacerii dvs. Cu Algeco România construiți birouri moderne și la timp!

Dimensiuni standard pentru un container birou
Interior: 5.860x 2.240x 2.400 mm (L x l x H)
Exterior: 6.058x 2.438x 2.700 mm (L x l x H)

Depozitare – cu soluțiile Algeco, depozitați orice doriți, oricând și oriunde doriți!

Doriți să depozitați în siguranță echipamente de lucru sau alte materiale, pe termen scurt, mediu sau lung? Echipa Algeco vă pune la dispoziție unități prefabricate, ușor și rapid de configurat, cu un grad înalt de securitate.

Pentru a vă proteja mărfurile sau echipamentele de lucru, este important ca acestea să fie depozitate în locuri sigure, uscate și curate, care să respecte standardele tehnice și de siguranță. Toate acestea sunt asigurate de containerere din gama Algeco Storage, care oferă o soluție practică și eficientă pentru depozitarea și protejarea diverselor materiale.

Dimensiuni container maritim /container de depozitare
Interior: 5.898x 2.352x 2.393 mm (L x l x H)
Exterior: 6.058x 2.438x 2.591 mm (L x l x H)

Punctele forte ale soluției noastre:

  • Construcție din oțel, echipată cu încuietori de înaltă securitate;
  • Capacitate mare de stocare;
  • Materialele sunt păstrate într-un mediu curat, uscat şi sigur;
  • Ușile cu două deschideri facilitează manipularea materialelor;
  • Containerul este special confecţionat pentru a facilita manipularea cu motostivuitorul.

Servicii 360° – Livrare rapidă dintr-o singură sursă!

Prin serviciul 360°, oferim consultanță profesională și un pachet complex de servicii, de la echipamente până la gestionarea instalațiilor, mobilier, soluții de împrejmuire, aer condiționat, generatoare electrice și multe altele.

Gama de Servicii 360° ne permite să completăm facilitățile noastre modulare pentru a oferi spații de lucru confortabile, eficiente și sigure.
Related Articles

Back to top button