Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

Compania care poate monta 500 de tone de structura metalica pe luna

Constructiile din caramida sau BCA sunt cu siguranta cele mai populare, insa constructiile pe structura metalica au inceput sa castige tot mai mult teren in ultimii ani. Printre avantajele constructiilor pe structura metalica se numara viteza de executie, rezistenta seismica precum si costurile mai mici de intretinere. Asadar, acestea au inceput sa concureze cu constructiile bazate pe zidarie portanta, structuri in cadre din beton armat si structuri din lemn. Iar cand nu concureaza cu ele, se imbina in structuri mixte (ex: zidarie combinata cu structuri metalice sau din lemn).

catedrala-mantuirii-neamului

Cu vasta experienta in montajul constructiilor metalice, dar si cu ajutorul unui colectiv tehnic cu inalta pregatire in domeniu, TRIDENT GROUP ofera solutii pentru constructii complexe pe structuri metalice, avand o capacitate de montaj de pana la 500 de tone de structura metalica pe luna. Serviciile sunt oferite la nivel national, iar portofoliul de lucrari executate sta drept garantie a calitatii structurilor metalice confectionate si montate.

Lucrari de referinta  realizate de Trident GROUP:

  • Catedrala Mantuirii Neamului – 1500 de tone structura metalica confectionata si montata
  • Structuri metalice hala productie si birouri Hedinn, Islanda
  • Cinema Mall Arad – 500 tone structura metalica – executie in 30 de zile
  • Cinema Iulius Mall Iasi – 450 tone structura metalica

TRIDENT GROUP monteaza structuri metalice de orice tip si are pregatirea necesara pentru colaborarea in cele mai indraznete proiecte.
Related Articles

Back to top button