Ghiduri și Sfaturi

Soluţii ultra-rezistente pentru acoperirea pardoselilor de la StoCretec

Diversitatea cerinţelor impune o diversificare pe măsură a soluţiilor. StoCretec şi-a asumat această sarcină şi a dezvoltat sisteme de acoperire pentru pardoseli care fac faţă atât solicitărilor reduse cât şi celor mai dure condiţii de utilizare, fiind totodată rezistente la substanţe chimice, cu aspect atrăgător şi inofensive pentru sănătate.

sto-cretec-pardoseli

Pentru proiectanţi, antreprenori, investitori, cel mai mult contează soluţiile atent studiate în ceea ce priveşte funcţionalitatea, rentabilitatea economică şi posibilităţile de prelucrare. Produsele şi sistemele StoCretec sunt adaptate perfect în funcţie de diversele domenii de utilizare. Mai jos aveti o prezentare de ansamblu a domeniilor de utilizare ale produsele StoCretec destinate acoperirii pardoselilor.

Portofoliul de produse StoCretec cuprinde:

  • Amorse pentru orice strat suport
  • Acoperiri pe bază de minerale și rășini sintetice rezistente la solicitări
  • Straturi de sigilare din acrilat şi răşină epoxidică
  • Straturi de sigilare din poliuretan
  • Protecţie în profunzime a pardoselilor cu produsele de îngrijire StoCretec
  • Descopera produsele StoCretec pe ARHISPEC!

Soluții pentru pardoselile din INDUSTRIE oferite de StoCretec

acoperiri-industrie

În fabricile industriale, în fiecare an se acoperă mii de metri pătraţi de pardoseală în hale de producţie şi/sau depozite. Aceste lucrări cuprind atât acoperirile noi cât şi renovarea suprafeţelor existente. Posibilităţile de utilizare a pardoselilor industriale sunt la fel de variate ca industria însăşi. La fel de variate sunt şi caracteristicile unui sistem de acoperire pentru pardoseală. Astfel, în special în spaţiile în care sunt depozitate, ambalate şi pregatite de transport materialele trebuie ţinut cont de solicitările mecanice ale vehiculelor de transport. În general, halele de producţie reprezintă o mare provocare pentru sistemele de pardoseli. Pe lângă solicitarea mecanică, aici pot interveni de asemenea solicitări termice şi chimice.

Pentru mai multe informatii despre produsele StoCretec, descarcati BROSURA.

Soluții pentru pardoselile din COMERȚ ȘI INSTITUȚII PUBLICE oferite de StoCretec

acoperiri-comert

Fie că este vorba de o librărie, un magazin sau un hotel, există soluţii alternative pentru acoperire a pardoselilor de plăci ceramice, linoleum sau cauciuc: acoperirile pentru pardoseli oferă o gamă variată de modele şi culori, sunt rezistente, fără rosturi, sunt rentabile economic şi mai cu seamă sunt obligatorii acolo unde este necesară îmbunătăţirea izolaţiei fonice a zgomotului produs de paşi. În plus sistemele de produse verificate conform cerinţelor actuale de protecţie a mediului, contribuie la reducerea gradului de poluare a aerului. Acoperirile StoCretec pe bază de poliuretan sau răşini epoxidice diluabile în apă sunt testate TÜV şi îndeplinesc criteriile de verificare în ceea ce priveşte emisiile VOC conform schemei de evaluare a AgBB.

Pentru mai multe informatii despre produsele StoCretec, descarcati BROSURA.

Soluții pentru pardoselile PLATFORMELOR DE PARCARE oferite de StoCretec

acoperiri-parcari

Parcările etajate şi garajele subterane se prezintă într-o varietate extremă de dimensiuni, forme şi grade de solicitare. Spectrul se extinde de la garajele subterane cu un singur nivel, aferente blocurilor de locuinţe până la complexele uriaşe de parcări etajate din aeroporturi. Cerinţele referitoare la acoperirile pentru pardoseli utilizate la parcările etajate sunt foarte diferite, în funcţie de specificul fiecărei zone. În funcţie de poziţia, starea şi gradul de solicitare al suprafeţei trebuie elaborată o soluţie adaptată optim. De mai multe decenii, StoCretec se numără printre furnizorii de top în domeniul acoperirilor pentru pardoseli utilizate în parcări etajate şi garaje subterane. Sistemele performante StoCretec şi-au dovedit deja eficienţa pe mai multe milioane de metri pătraţi.

Pentru mai multe informatii despre produsele StoCretec, descarcati BROSURA.

Soluții pentru pardoselile din CAMERE CURATE oferite de StoCretec

acoperiri-camere-curate

Producţia în condiţii sterile este din ce în ce mai important pentru ramuri industriale precum industria semiconductoarelor şi industria optică, precum şi în domeniul tehnicii medicale şi al biotehnologiei, pentru a evita poluarea produselor cu particule minuscule din atmosferă şi pentru a diminua pe cât posibil ratele de rebuturi şi reclamaţiile privind calitatea. La iniţiativa Institutului Fraunhofer pentru tehnologii de fabricaţie şi automatizare (IPA), Stuttgart, s-a creat o alianţă a acestui domeniu industrial: „Cleanroom Suitable Materials (CSM)”. Prin metodele de verificare elaborate aici se certifică adecvarea materialelor pentru utilizarea în camerele cu atmosferă controlată. StoCretec şi Sto AG, în calitate de „Industrial Alliance Member” dezvoltă materiale adecvate şi verificate pentru acoperirea pardoselilor/ pereţilor/ tavanelor.

Pentru mai multe informatii despre produsele StoCretec, descarcati BROSURA.

Soluții pentru pardoselile din BALCOANE oferite de StoCretec

acoperiri-balcoane

Balcoanele se numără printre elementele cele mai sensibile ale unei clădiri. Poziţia lor expusă le face extrem de vulnerabile la influenţele intemperiilor precum căldura, apa, îngheţul şi radiaţiile UV. La acestea se adaugă şi solicitările rezultate din utilizarea cotidiană. Sistemele de acoperiri pentru pardoseli de înaltă calitate de la StoCretec păstrează funcţionalitatea şi atractivitatea balcoanelor pe termen îndelungat. În funcţie de necesităţi, se utilizează sisteme în strat subţire sau gros precum şi sigilări cu lacuri pe bază de apă sau dispersii acrilice. Toate acestea sunt caracterizate printr-o calitate ridicată al produselor şi o diversitate funcţională sporită. Aceste sisteme de produse sunt completate prin concepte cromatice atent studiate precum şi posibilităţi de concepere atractive.

Sucursala StoCretec Romania: Zalau, str. Parcului, nr. 2 jud. Salaj, Romania – 450045
E-mail: l.major@sto.com




Related Articles

Back to top button