Stiri

Con-A Sibiu incepe constructia fabricii de vata minerala Rockwool

Fabrica va fi amplasată pe un teren de circa 30 de hectare, în parcul industrial Ploieşti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.

„Ne bucurăm că putem da startul lucrărilor pentru această fabrică, ştim cât de mult o aşteaptă clienţii noştri. Această unitate de producţie este, în primul rând, un angajament faţă de ei, ne va ajuta să fim mai aproape de proiectele lor din România și să le livrăm mai rapid produsele de care au nevoie. Începerea construcției vine într-un context bun. Vedem o cerere tot mai mare pentru produsele noastre care ajută clădirile să economisească energie, să fie sigure la incendiu şi să ofere un confort sporit. Mulțumim autorităților pentru sprijinul acordat, ne bucurăm că au înțeles importanţa acestui proiect pentru economia și comunitatea locală”, declară Florin Popescu, Business Unit Director, Rockwool Balkans.

Serviciile de supervizare şi management pentru execuţia lucrărilor din şantier vor fi asigurate de compania Blue Projects.

Vrei sa ofertezi la acest santier? www.victa.ro

Firma Con-A a reusit anul trecut sa isi creasca cifra de afaceri cu 51% si sa ajunga la un volum de afaceri de 548 milioane ron, conform datelor misiterului de finante.

Conform analizei de business inteligence IBC Focus, firma Con-A este specializata in realizarea proiectelor industriale si in portofoliul sau halele reprezinta peste 50% din lucrarile monitorizate.
IBC Focus are in baza de date monitorizate peste 100 de santiere executate de constructorul din Sibiu, la nivelul intregii tari:

IBC Focus este singura companie din Romania care poate oferi profile de companie despre constuctori si arhitecti ce cuprind portofoliul de lucrari si specializarea acestora. Vreti sa vedeti cum arata aceste profile? www.victa.ro
Related Articles

Back to top button