Ghiduri și Sfaturi

Grătarele din oțel inoxidabil – Baza pentru proiecte exigente

gratar otel inoxidabil

Grătarele din oțel inoxidabil – populare în industria chimică, farmaceutică și industria alimentară
Grătarele MEA din oțel inoxidabil sunt produse prin aceeași procedură ca grătarele presate. Ele sunt realizate din oțel inoxidabil cu numărul de material 1.4301 (V2A) și decapate prin imersie totală. Stratul pasiv obţinut prin decapare este rezistent la apă, aburi, umiditate, acizi alimentari precum şi la acizi organici și anorganici slabi. Prin urmare, grătarele din oțel inoxidabil se caracterizează printr-un grad ridicat de inerție de reacţie.
Grătarele din oţel inoxidabil nu necesită o protecţie suplimentară împotriva coroziunii. Cromul conţinut de oțelul inoxidabil formează pe suprafață un strat invizibil de oxid. Acest lucru face oțelul inoxidabil extrem de rezistent la coroziune. De aceea grătarele MEA din oţel inoxidabil sunt utilizate peste tot unde există cerinţe ridicate privind igiena şi rezistenţa la cororziune.

Servicii personalizate
Indiferent dacă este vorba despre dimensiuni speciale, diferite forme, la MEA veți primi servicii personalizate! Suntem bucuroși să vă informăm despre toate posibilitățile. Scrieţi-ne un e-mail sau utilizaţi formularul nostru de contact

Cere o oferta folosind formularul de mai jos.
Related Articles

Back to top button