Antrepriză construcții industrialeFurnizori

Construcții civile ICCO FM- Proiectul dumneavoastră, misiunea noastră

Căutați un dezvoltator pentru construcții civile? Doriți să aveți acces la cele mai noi tehnologii în domeniu, la inovație și soluții moderne de construcții? Cu peste 500.000 de mp construiți până în prezent, ICCO FM transpune în realitate proiectele dvs!

Durabilitate, seriozitate, experiență, un portofoliu impresionant de lucrări și un bine meritat loc în rândul celor mai importante firme din domeniul industrial. Pe scurt, ICCO FM, un concept, un nume, un partener strategic în proiectele tale.

De ce ICCO FM pentru construcții civile?

Noi, cei de la ICCO FM, construim vise și punem fundația unor parteneriate de durată. În lunga noastră experiență pe piața de profil, am furnizat soluții de la A la Z și am implementat cele mai noi tehnologii. Dispunem de unii dintre cei mai buni ingineri în construcții civile, astfel că putem construi orice tip de imobil, pe orice tip de structură, indiferent de complexitatea cerințelor. Suntem alături de dumneavoastră de la faza de proiect și până la predarea lucrării. Analizam, monitorizăm și personalizăm soluții pentru fiecare proiect.

În activitatea noastră, suntem axați pe furnizarea de servicii complete pentru clădiri, dispunând de capabilități de construcție și renovare pentru proiecte industriale, comerciale și civile, de tip Greenfield și Brownfield. Avem accesul la o gamă extinsă de materiale de construcții și știm să oferim cele mai bune recomandări în cazul oricărui tip de structură. Construim rapid și durabil.

Servicii de la A la Z, construcții civile și nu numai

Ne luăm angajamentul de a preda lucrările în stadiul specificat, fără amânări și fără timp pierdut. Ne implicăm în toate proiectele noastre,  scopul fiind acela de a livra lucrări impecabile, executate conform celor mai noi standarde în domeniu.

ICCO FM asigură următoarele servicii:

  • Consultanță și asistență tehnică în toate fazele de construcție
  • Execuție de lucrări (infrastructură  și structură de rezistență, finisaje și amenajări interioare, pardoseli industriale și prefabricate din beton, lucrări specifice pentru monumente istorice)
  • Administrare și mentenanță clădiri

ICCO FM – Dotări și resurse inovatoare pentru construcții civile

Noi, cei de la ICCO FM, suntem cu un pas înaintea tendințelor din domeniu, astfel că dispunem de dotare hardware și software pentru planificarea, urmărirea și optimizarea activităților de proiectare, construcții, întreținere și mentenanță. Astfel, fiecare proiect se bucură de o analiză precisă și o supraveghere în detaliu, metru cu metru, pas cu pas, totul din respect pentru beneficiarii noștri.

Constructorii ICCO FM au abilitatea de a combina competența tehnică cu proiectarea creativă, atât la nivel de construcții civile, cât și construcții industriale. Inginerii noștri își desfășoară activitatea pentru a construi și a îmbunătăți infrastructura comunității, dar și pentru a livra confortul la tine acasă.

Grație viziunii noastre, a dotărilor și a modului eficient de lucru, orice casă devine acasă, orice proiect devine realitate. Dispunem de toate resursele pentru a aduce elemente de noutate în peisajul contemporan. Și nu ne oprim aici. Povestea noastră continuă!

Proiecte reprezentative:

Castelul Regal Savarsin – restaurare fatade si acoperis
Memorialul Holocaustului Bucuresti – lucrari de infrastructura, suprastructura, finisaje, placare pereți cu Corten
Monument Piata Sfatului Brasov – lucrari de restaurare, reparatii si amenajari exterioare
Construire casă eco din grinzi de lemn stratificat – fundații beton armat, structură lemn, acoperiș tip șarpantă cu învelitoare din țiglă, finisaje interioare și exterioare, împrejmuire și amenajări exterioare.
Related Articles

Back to top button